FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ο SCHUMACHER

Ο πρώην επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ και το ρόλο του στην ομάδα.λια
Ο Στέφανο Ντομενικάλι αποτελεί παρελθόν από τη Ferrari στο ξεκίνημα της σεζόν. Προτού βρεθεί στη θέση του επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος θήτευσε σε διάφορα πόστα στη Scuderia.
Μολονότι ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Μίχαελ Σουμάχερ, έζησε τη μονοκρατορία του Γερμανού στο Μαρανέλο και ανέπτυξε στενή φιλική σχέση μαζί του. Άλλωστε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγούσε πάντοτε το μονοθέσιο της Ferrari μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει στη Φόρμουλα 1 για τη Mercedes.Ο Ντομενικάλι βρίσκεται σε επαφή με την οικογένεια Σουμάχερ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε "βρισκόμαστε σε επικοινωνία και μου λένε πως έχει παρουσιάσει μικρή, συνεχιζόμενη βελτίωση. Γνωρίζω πως όλοι ευχόμαστε πως αυτή η απαίσια αναμονή θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε".
Όσο για τον οδηγό Σουμάχερ που επανέφερε την Ferrari στην κορυφή, κερδίζοντας πέντε τίτλους, ο Ντομενικάλι είπε "υπήρξε τρομερός γιατί η προσφορά του δεν περιοριζόταν στο απεριόριστο ταλέντο του πίσω από το τιμόνι. Ιδιωτικά ήταν πολύ αυστηρός, ακόμα και ανελέητος, αλλά δημόσια ήταν πάντοτε ο πρώτος που θα υπερασπιζόταν την ομάδα".
Εν τω μεταξύ το γερμανικό περιοδικό "Focus" γράφει πως ο Σουμάχερ "έχει ανάγκη παρακολούθησης επί 24ωρου βάσεως" και παραμένει στην πανεπιστημιακή κλινική της Γκρενόμπλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια