FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

O 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ F1 ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...

Ο 16χρονος Μαξ Φερστάπεν οδήγησε για πρώτη φορά μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 στο Ρότερνταμ. Άσκησε κριτική για την επιλογή της Toro Rosso και ο Μίκα Χάκινεν (video). Oλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στην RB7 (σ.σ. το μονοθέσιο της Red Bull το 2011) βαμμένη στα χρώματα της Toro Rosso το πρωί (31/8) στο Ρότερνταμ.
Ο 16χρονος Μαξ Φερστάπεν, ο οδηγός της Toro Rosso το 2015, έκανε το ντεμπούτο του πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου της Φόρμουλα 1 για πρώτη φορά.
Οι Ολλανδοί πλημμύρισαν της πόλης για να δουν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα τον τελευταίο μήνα στο φεστιβάλ "City Racing Rotterdam". Η Red Bull θα του δώσει του χρόνου την ευκαιρία να γίνει ο νεαρότερος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1.
Δεν στηρίζουν όλοι την απόφαση να τρέξει ένας έφηβος στη Φόρμουλα 1. Μετά τον Ζακ Βιλνέβ, ακόμα ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Μίκα Χάκινεν άσκησε κριτική τόσο στη Red Bull, όσο και στον πατέρα του Μαξ και αντίπαλο του παλιότερα, Γιος.
"Σε καμιά περίπτωση ένας οδηγός δεν είναι έτοιμος για τη Φόρμουλα 1 στα 16 ή στα 18. Ή ως μάνατζερ ή ως πατέρας δεν θα άφηνα ποτέ έναν τόσο νεαρό οδηγό να αγωνιστεί στη Φόρμουλα 1. Είναι νωρίς και αν αποτύχει, τότε θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά (σ.σ. στον Μαξ)", δήλωσε ο Χάκινεν, ο γιος του οποίου, ο Ούγκο αγωνίζεται στα καρτ όπως και ο Φερστάπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια