FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Αγνωστο μελλον για 4 ομαδες στην F1- Αποχωρει ο Raikonen

Η συμμετοχή των τεσσάρων νέων ομάδων στη Formula1 την επόμενη σεζόν θα είναι ένα ανέκδοτο, σύμφωνα με τον Πίτερ Ζάουμπερ, ο οποίος αμφισβήτησε με δηλώσεις του ότι οι Campos, Manor, USF1 και Lotus μπορούν να επιβιώσουν στο χώρο και στο συγκεκριμένο άθλημα. «Καταστρέφουν τα σχέδια μας», είπε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της BMW Sauber.
Τέσσερις ομάδες θα εισέλθουν την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Formula1, όμως δεν είναι σίγουρο πόσο θα επιβιώσουν στο άθλημα. Αυτό αμφισβήτησε και ο Πίτερ Ζάουμπερ σε δηλώσεις του λέγοντας ότι η συμμετοχή των Manor, Campos, USF1 και Lotus θα είναι ένα ανέκδοτο. «Η συμμετοχή τους αποτελεί ανέκδοτο. Δεν χρειάστηκε να αποδείξουν τίποτα προκειμένου να γίνουν δεκτές στη Formula 1 και όμως καταστρέφουν τα σχέδιά μας για τη νέα χρονιά.
Ίσως βρεθούν και οι τέσσερις στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν, θα έχουν όμως μείνει χωρίς ρευστό το 2011», είπε ο ιδρυτής της BMW Sauber. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελβετός ψάχνει να εξασφαλίσει μια θέση για την ομάδα του στο γκριντ του 2010, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει αδύνατον, καθώς έχουν καλυφθεί το όριο των 13 θέσεων που προβλέπεται από τους κανονισμούς.
Πηγή: http://www.gazzetta.gr/

FORMULA 1 - "Αντίο Φεράρι"

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας και αφοσίωσης Ο Κίμι Ράικονεν θα αποχαιρετήσει την Φεράρι στο τελευταίο γκραν πρι της χρονιάς της Ινδίας.
«Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω, τους ανθρώπους της Ferrari, που τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύαμε μαζί. Είμαι περήφανος για αυτά που καταφέραμε να πετύχουμε»,δήλωσε ο Φινλανδός οδηγός για τα όσα πέρασε με την Ιταλική ομάδα με την οποία το 2007 είχε κατακτήσει το 2007 τον τίτλο. Παράλληλα υποσχέθηκε πως με το αντίο του θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα στο Άμπου Ντάμπι,ακόμα πιο παθιασμένα από όσο συνηθίζει να αγωνίζεται. «Ο αγώνας του Άμπου Ντάμπι, θα είναι ο τελευταίος μου με τη Ferrari και όπως συνήθως θα κάνω ό, τι καλύτερο. Θέλουμε να τερματίσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα»,επισήμανε γνωρίζοντας ότι η Φεράρι διεκδικεί την τρίτη θέση με την Μακλάρεν στην συνολική βαθμολογία των κατασκευαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια