FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

H FIA εκλεισε την πορτα της F1 στο Λεμπ

Σιγά μην κάτσει να σκάσει! Ο Σεμπαστιάν Λεμπ που διεκδικεί τον 6ο σερί παγκόσμιο τίτλο του στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας (σ.σ. Ουαλία) το επόμενο τριήμερο, αποχαιρέτησε το όνειρο συμμετοχής στο τελευταίο Grand Prix της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι.
H FIA προκάλεσε εκ νέου δυσμενή σχόλια με την άρνηση της να παραχωρήσει superlicence στον Αλσατό οδηγό. Χωρίς αυτή τη "σφραγίδα", κανείς δεν έχει δικαίωμα να μπει στο μονοθέσιο.
Ο Λεμπ επιμελώς έκρυψε τον εκνευρισμό του γιατί η Citroen με τη Red Bull τα είχαν βρει και υπογράμμισε ότι αυτή ήταν μάλλον η τελευταία ευκαιρία του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη Φόρμουλα 1. "Είπα στον εαυτό μου ότι πιθανότατα θα έχω μία τέτοια ευκαιρία μόνο μια φορά στη ζωή μου. Για αυτό και δέχθηκα. Τώρα πάει πια. Δεν μου έδωσαν τη superlicense και δεν βλέπω πως μπορώ χωρίς προετοιμασία να κάνω τις απαραίτητες δοκιμές στη Φόρμουλα 1", υποστήριξε ο Λεμπ σε δηλώσεις που ανέβηκαν στην προσωπική ιστοσελίδα του.
Ο Λεμπ που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Citroen για έναν ακόμα χρόνο πρόσθεσε "δεν νομίζω ότι θα βρω ξανά μία τέτοια ευκαιρία". Πάντως ξεκαθάρισε (σ.σ. ακούς Red Bull ή Toro Rosso) ότι θα τον ενδιέφερε να ξανακάνει δοκιμές με ένα μονοθέσιο της F1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια