FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

F1: Επιμενει για την Ferrari ο Ζενε

Στη Ferrari θέλει να παραμείνει ο Μαρκ Ζενέ, παρά το γεγονός ότι κατέχει θέση δοκιμαστή και όχι επίσημου οδηγού και παρά τις όποιες επαφές υπάρχουν με τις νέες ομάδες που θα μπουν στη Formula1 την επόμενη σεζόν, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του, καθώς δηλώνει ευτυχής στη Scuderia.
Ο Μαρκ Ζενέ κατέχει θέση δοκιμαστή στη Ferrari εδώ και πέντε χρόνια, καθώς η τελευταία χρονιά που ήταν επίσημος οδηγός ήταν το 2004. Παρά ταύτα, ο Ισπανός δεν έχει πρόβλημα να μείνει στην ιταλική ομάδα, καθώς δήλωσε ευτυχής που βρίσκεται εκεί, έστω και ως δοκιμαστής, παρά τις όποιες επαφές υπήρξαν με τις νέες ομάδες που θα εισέλθουν στη Formula1 το 2010.
«Κάποιες ομάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου. Η Ferrari αποτελεί για μένα ένα όνειρο που εκπληρώθηκε. Έστω και στο ρόλο του δοκιμαστή. Αν φύγω, ίσως έχω δεύτερες σκέψεις. Συζητάμε ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας μας και νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να μείνω στη ομάδα και του χρόνου. Μπορεί να έχουμε νέες εισόδους στο σπορ αλλά είμαι ευτυχής εδώ που βρίσκομαι», παραδέχτηκε ο 35χρονος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 36 Γκραν Πρι με τις Minardi και Williams, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί για την ισπανική Campos.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια