FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

F1: Απογοητευμενος ο Χαιντφλεντ

Τη δυσαρέσκειά του σχετικά με το μέλλον του στη Φόρμουλα 1 και την αντιμετώπιση που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες, εξέφρασε ο Νικ Χάιντφελντ. Ο Γερμανός πιλότος έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα χαίρει εκτίμησης ως ένας από τους πιλότους που έχουν μέλλον στο άθλημα και ίδιος δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία.
Η άποψη του ενισχύεται και από τη μεταγραφή του ομόσταυλού του στη Renault τη στιγμή που εκείνος, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, θα παραμείνει στην ομάδα της BMW Sauber, με την προϋπόθεση να υπάρξει νέα διοίκηση και ιδιοκτησία μέχρι την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος.
Σε συνέντευξη του σε γερμανικό περιοδικό, επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί μερικές προτάσεις για το 2010, αλλά προφανώς δεν του είναι αρεστές. Επιπλέον, τόνισε ότι φέτος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τον Κουμπίτσα (15 έναντι 9) όπως και το 2007, εντούτοις ο Πολωνός κρίνεται ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα του χώρου.
«Σε ό,τι αφορά στη δημόσια αντίληψη, βρίσκομαι πιο πίσω από οδηγούς που είναι τόσο καλοί όσο εγώ. Το 2007 ήμουν ταχύτερος από το Ρόμπερτ και είμαι και πάλι φέτος. Ολοι, όμως, συζητούν για το 2008. Πίστευα ότι στη Φόρμουλα 1 θα κυριαρχούσε η λογική, αλλά δυστυχώς η εικόνα σου δεν είναι μόνο αποτέλεσμα των αριθμών», δήλωσε με πικρία ο Γερμανός πιλότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια