FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

F1: Το 2010 επιστρεφει ο Felippe Massa

Ο Φελίπε Μάσα ξαναμπήκε σήμερα σε μονοθέσιο της Φόρμουλα Ένα, περίπου 2,5 μήνες μετά το ατύχημα που είχε στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά για το ουγγρικό γκραν πρι.
Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος οδήγησε στην πίστα του Φιοράνο το μονοθέσιο που χρησιμοποίησε η Φεράρι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007.
Πριν από λίγες ημέρες ο Μάσα, που υπέστη κάταγμα στο κρανίο τον Ιούλιο στη Βουδαπέστη, δήλωσε ότι είχε ελάχιστες ελπίδες να «τρέξει» τον Νοέμβριο στο γκραν πρι του 'Αμπου Ντάμπι, αγώνας με τον οποίο πέφτει η «αυλαία» του πρωταθλήματος. Όμως, οι άνθρωποι της Φεράρι ξεκαθάρισαν πριν από τη σημερινή δοκιμή ότι δεν θα επιστρέψει στους αγώνες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.
«Με κανέναν τρόπο αυτή (σ.σ. η δοκιμή) δεν δηλώνει επιστροφή στους αγώνες στο κοντινό μέλλον», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της «σκουντερία» και συμπληρώνει: «Ο Φελίπε και η ομάδα θέλουν να προχωρήσουν βαθμιαία και χωρίς κάποια βιασύνη στην κατά το καλύτερο δυνατό ανάρρωση από τις συνέπειες του ατυχήματος που έλαβε χώρα στη Βουδαπέστη στις 25 Ιουλίου. Συνεπώς, οι αναφορές για μια κανονική επιστροφή στη Φόρμουλα Ένα μπορούν να περιμένουν έως την έναρξη της σεζόν του 2010».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια