FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ετοιμη για αγωνες η πιστα στο Abu Dabi

Το «πράσινο» φως από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου πήρε η πίστα του Άμπου Ντάμπι, προκειμένου να φιλοξενήσει φέτος τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Ο διευθυντής του αγώνα, Τσάρλι Γουάιτινγκ, ευχήθηκε τα καλύτερα, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής των διοργανωτών, Ρίτσαρντ Κρέγκαν δήλωσε ότι το τεστ του GP2 θα τους βοηθήσει πολύ ενόψει του αγώνα. Αποκλειστική εκδήλωση για τα μέσα ενημέρωσης είχαν οι διοργανωτές.
Η προσθήκη φέτος στο καλεντάρι της Formula1 ήταν το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι, το οποίο προγραμματίστηκε να φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Όμως, οι Άραβες δεν είχαν πάρει το επίσημο... ΟΚ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, κάτι που έγινε τώρα και λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα θα γίνουν δοκιμές εκεί για το GP2 Series, ώστε να δουν οι αρμόδιοι τη δουλειά που έγινε στην πίστα, κάτι που παραδέχτηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής των διοργανωτών, Ρίτσαρντ Κρέγκαν.
«Όλα πάνε καλά. Είχαμε δυο μεταβιβάσεις και αυτή είναι η διαδικασία στην οποία βρισκόμαστε και την αποκαλώ ένα σεϊκντάουν της πίστας. Την κάνουμε καλά και η εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης ήταν ένα μέρος αυτού. Το θέμα είναι ότι είναι μια σύνθετη δραστηριότητα, τόσα πολλά κτίρια, τόσα πολλά στοιχεία όσον αφορά το πόσο τεχνική είναι η πίστα, γι' αυτό προχωράμε βήμα με βήμα. Το καλό είναι ότι αυτό κάνουμε τώρα και το πρώτο μεγάλο βήμα για εμάς θα είναι το τεστ του GP2, που θα είναι πολύ καλό.
Αλλά ο Τσάρλι ήταν εκεί τη Δευτέρα και ήταν χαρούμενος. Όλα όσα ζήτησε έχουν γίνει. Αυτό ήταν το «πράσινο» φως της FIA και επίσης ήρθε εδώ για τις δοκιμές του GP2, που είναι μια μεγάλη βοήθεια για εμάς. Θα έχουμε πολλούς αρμόδιους εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο, γι' αυτό θα είναι ένα καλό τεστ για το σύστημα, τους ανθρώπους, την ανάκαμψη των μονοθεσίων και όλα τα συναφή
», είπε ο Κρέγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια