FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Πιστευει στον Vettel ο Schumi με δηλωσεις του

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ μπορεί ακόμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, σύμφωνα με τον Μίκαελ Σουμάχερ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται 16 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Τζένσον Μπάτον, και απομένουν δυο αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πιστεύει ότι ο συμπατριώτης του μπορεί να κάνει την ανατροπή.
Με δυο αγώνες να απομένουν για το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Formula1 και τον Σεμπαστιάν Φέτελ να είναι 16 βαθμούς πίσω από τον Τζένσον Μπάτον, όμως μπορεί ακόμα να κατακτήσει τον τίτλο, από τη στιγμή που έχει μαθηματικές ελπίδες.
Αυτό πιστεύει και ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα πως ο οδηγός της Red Bull πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος, αφού όλα είναι ακόμα ανοιχτά.
«Ο Φέτελ έχει την ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να έχει καλή απόδοση στους δύο επόμενους αγώνες. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος. Στη Ferrari το κάναμε αυτό με μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια και είμαι σίγουρος ότι και ο Σεμπαστιάν συμφωνεί με αυτήν την άποψη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια