FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Alguersuari: Υπεγραψε με την Toro Rosso για το 2010!

Η Toro Rosso δεν έχει ακόμα οριστικοποιήσει τους οδηγούς της για το 2010. Ο Sebastien Buemi είναι σίγουρο ότι θα είναι ο ένας εκ των δύο οδηγών ενώ η άλλη θέση για τους περισσότερους παραμένει ακόμα ανοιχτή.
Σύμφωνα όμως με τον οδηγό ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν για τη μικρή ιταλική ομάδα Jaime Alguersuari έχει ήδη κλείσει εδώ και αρκετούς μήνες αφού όπως δήλωσε στην εφημερίδα Marca ο νεαρός Ισπανός ο οποίος φέτος πήρε μέρος σε 8 αγώνες, έχει υπογράψει συμβόλαιο για το 2010 με την Toro Rosso και είναι σίγουρος πως θα τρέχει στη Formula 1 του χρόνου.
Ο Alguersuari αντικαθιστώντας...τον Sebastien Bourdais, ο οποίος δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοσή του τους ανθρώπους της Toro Rosso έκανε το ντεμπούτο του στο Grand Prix Ουγγαρίας.
O Ισπανός οδηγός πριν από αυτό δεν είχε καμία εμπειρία από μονοθέσιο της Formula1 και χρειάστηκε να τα μάθει όλα από την αρχή και να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον.
Το καλύτερο αποτέλεσμα που είχε φέρει και στους 8 αγώνες που συμμετείχε ήταν η 14η θέση στη Βραζιλία, για να καταφέρει να εξασφαλίσει όμως θέση στην ομάδα φαίνεται ότι η παρουσία του ικανοποίησε τους ανθρώπους της Toro Rosso!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια