FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Στην Campos ο γιος του Σενα!

Στην ομάδα της Campos θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν, όπως επιβεβαιώθηκε τόσο από τον ίδιο όσο και από την ισπανική ομάδα, πραγματοποιώντας επιτέλους το ντεμπούτο του στη Formula1 έπειτα από πολλές προσπάθειες να μπει στο σπορ. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω του twitter του και δήλωσε ότι είναι καιρός να θέσει νέους στόχους στην καριέρα του.
Ένα θρυλικό όνομα αναμένεται να επιστρέψει στη Formula1 από την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι του Σένα, συγκεκριμένα του Μπρούνο, ανιψιού του αδικοχαμένου Άιρτον, καθώς θα βρίσκεται με ένα από τα μονοθέσια της Campos.
Ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε μέσω του twitter του ότι έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές καταφέρνοντας, έτσι, την είσοδό του στο σπορ, έπειτα από πολλές προσπάθειες. «Φίλοι μου, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας. Ύστερα από πολλές εβδομάδες σκληρής δουλειάς και διαπραγματεύσεων, εγώ και ο μάνατζέρ μου τελικά τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ και να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για του χρόνου», έγραφε, χαρακτηριστικά, στο twitter του ο Μπρούνο Σένα.
Αυτό, βέβαια, δεν επέτρεψε στην ισπανική ομάδα να το αρνηθεί και ο διευθύνων σύμβουλος αυτής, Ενρίκε Ροντρίγκεζ ντε Κάστρο τόνισε ότι θα είναι ασυνήθιστη τιμή γι’ αυτούς να επαναφέρουν το όνομα Σένα στη Formula1.
«Για την Campos Meta 1 είναι μια ασυνήθιστη τιμή να φέρνει πίσω στη Formula1 το όνομα Σένα. Η συμφωνία με τον Σένα επιβεβαιώνει και ενισχύει τον κύριο στόχο μου, να είμαστε όχι μόνο η πρώτη ισπανική ομάδα αλλά η πρώτη ιβηροαμερικανική ομάδα. Με το Μουντιάλ του 2014, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και τρεις οδηγούς στη Formula1 είναι ξεκάθαρο ότι η Βραζιλία ανεβαίνει. Έχουμε παρακολουθήσει τον Μπρούνο Σένα από τα πρώτα βήματα της καριέρας του και ήμασταν μάρτυρες του πόσο ανέπτυξε την ταχύτητα και τις ικανότητές του στο GP2 για να γίνει ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους οδηγούς της γενιάς του».
Βέβαια, έπειτα από αυτό ο Σένα δήλωσε ότι είναι καιρός να θέσει νέους στόχους κι ελπίζει να μην έχει την ίδια τύχη με το θείο του, αλλά και με τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε επίσης σε ατύχημα, αλλά με μοτοσικλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια