FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Τελικος Rotax Max Challenge στη Σπαρτη

"Στην πίστα Speed N Passion της Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε ο τελικός του κυπέλλου καρτ, Rotax Max Challenge. Οι οδηγοί που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν σε πέντε κατηγορίες και έδωσαν μοναδικές μάχες με στόχο την κορυφή που οδηγούσε στον παγκόσμιο τελικό.
Στην κατηγορία DD2 ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος μονομάχησε με τον Στόγιαν Γκόσεβιτς. Τελικά, ο οδηγός της Eagle Racing, που υποστηρίζει η εταιρεία πετρελαιοειδών Silk Oil, κατάφερε να κερδίσει τον 3ο αγώνα ενώ, ο Γκόσεβιτς επικράτησε δύο φορές στους πρώτους τελικούς. Στην Junior, ο Βαν Γκίλνερ κέρδισε την πρώτη θέση ενώ, άτυχος στάθηκε ο δεύτερος οδηγός της Eagle Racing, Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος ο οποίος τέθηκε εκτός αγώνα έπειτα από μία άτυχη στιγμή που είχε. Στις κατηγορίες, Mini, MIR και Senior, νικητές αναδείχτηκαν οι Οικονόμου, Μποχωρίδης και Ιωάννου αντίστοιχα και ο Στεργίου κατάφερε να κερδίσει ένα τελικό στην Senior.
Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος (κατηγορία DD2) «Προσπαθήσαμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό αλλά το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μου». Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KF3) «Μια άτυχη στιγμή με έθεσε εκτός αγώνα και δεν ολοκλήρωσα το θεσμό όπως θα ήθελα»"

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια