FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Button: Τριετες συμβολαιο με τη McLaren

Όπως όλα δείχνουν μετά την εξαγορά της BrawnGP από τη Mercedes-benz η Mercedes GP επιθυμεί δύο Γερμανούς πιλότους για το 2010, τους Nico Rosberg και Nick Heidfeld.
Ο Jenson Button όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian συμφώνησε με τη McLaren με τριετή συνεργασία έναντι 6 εκατ. λιρών το χρόνο. Αν η είδηση επαληθευτεί τότε τα όνειρα των Βρετανών για δίδυμο από τη Γηραιά Αλβιόνα στη McLaren θα γίνουν πραγματικότητα.
Οι απολαβές του Hamilton στη McLaren είναι...οι διπλάσιες σε σύγκριση με το συμβόλαιο του Button καθώς ο πρωταθλητής του 2008 λαμβάνει 12 εκατ. λίρες το χρόνο. Η Ζυγαριά είχε αρχίσει να γέρνει υπέρ της McLaren από τις 13 Νοεμβρίου όταν ο 30χρονος πιλότος επισκέφθηκε το Woking και ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο της McLaren από τον επικεφαλής της ομάδας στη Formula 1 και διευθύνοντα σύμβουλο της McLaren Group, Martin Whitmarsh.
Στο πρωτάθλημα της F1 η ανταγωνιστικότητα της ομάδας δείχνει να είναι εξασφαλισμένη έως το 2015 τουλάχιστον καθώς μέχρι τότε θα συνεχίσει να προμηθεύεται κινητήρες από τη Mercedes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια