FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Raikkonen:Πιθανη συνεργασια με τη Mercedes GP

Ο Kimi Raikkonen δεν έχει αποφασίσει οριστικά αν θα μείνει εκτός έδρας την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του υπάρχει το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας με τη Mercedes GP. Σε δήλωση του Steve Robertson σε περιοδικό είπε: «Έτσι είναι η Formula 1. Αν μας πείσουν ότι μπορούν να προσφέρουν στον Kimi την ευκαιρία να κερδίσει αγώνες και το πρωτάθλημα, τότε όλα είναι ανοικτά» Ο μάνατζερ του 30χρονου Φιλανδού πιλότου παραδέχτηκε πάντως ότι... το πιθανότερο για την επόμενη σεζόν είναι ο πελάτης του να μείνει εκτός. «Ο Kimi είναι ειλικρινής όταν λέει ότι θέλει ένα μονοθέσιο ικανό για νίκες. Δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Ήταν πολύ εκνευρισμένος φέτος από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σημειώσει αρκετές νίκες και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όταν είσαι στην F1 για 9 χρόνια και έχεις στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής, τότε χρειάζεσαι νέες προκλήσεις».
Όρος για να παραμείνει στη Formula 1, όπως είχε τονίσει αρκετές φορές ο Raikkonen τις τελευταίες εβδομάδες είναι να έχει στη διάθεσή του ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.
Με τη McLaren, φαίνεται ότι έκλεισαν οριστικά οι πόρτες για τον Φινλανδό πιλότο από τη στιγμή που ο Jenson Button υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια