FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Ενδιαφερον USF1 για Ντε λα ΡΟσα

Ο Πέντρο ντε λα Ρόσα φέρεται να είναι στη λίστα της USF1, ώστε να είναι ο ένας από τους δυο οδηγούς της το 2010. Αυτό παραδέχτηκε ο ένας εκ των δυο αφεντικών της αμερικανικής ομάδας, Κεν Άντερσον, σε δηλώσεις του, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για τον Ζακ Βιλνέβ.
Η USF1 θέλει να επιβεβαιώσει τους οδηγούς της για το 2010 το συντομότερο δυνατό και, έτσι, τα σενάρια... δίνουν και παίρνουν. Ένα από αυτά είναι ότι η αμερικανική ομάδα έχει στη λίστα της τον Πέντρο ντε λα Ρόσα, κάτι που παραδέχτηκε ο Κεν Άντερσον σε δηλώσεις του.
«Το πιο σημαντικό πράγμα για μας είναι να δουλέψουμε με οδηγούς που έχουν εμπειρία από τη Formula1, απλά εξαιτίας της μείωσης των ημερών δοκιμών. Ο Πέντρο ντε λα Ρόσα είναι στη λίστα μας. Η εμπειρία του θα είναι ένα μεγάλο θέμα για μας. Η λίστα μας έχει περίπου δώδεκα ονόματα. Όλοι είναι εξαιρετικοί οδηγοί που μπορούν να μας φέρουν πολλά. Το να διαλέξεις δυο ή τρεις από αυτούς δε θα είναι εύκολο», είπε ο ένας εκ των δυο αφεντικών της ομάδας.
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι φήμες κάνουν λόγο και για τον Ζακ Βιλνέβ, αλλά και για τον Φρανκ Μοντανί, τον οποίο έχει στη λίστα της και η Renault.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια