FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ανακοινωσε Μπατον επισημα η McLaren

Και επίσημα με το μονοθέσιο της McLaren θα τρέχει για την επόμενη τριετία ο Τζένσον Μπάτον. Τα «ασημένια» βέλη ανακοίνωσαν ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 θα πλαισιώσει τον προκάτοχό του, Λιούις Χάμιλτον, με τον Έικι Κοβαλάινεν να μένει ελεύθερος. Ο Μπάτον θα αμείβεται με 10 εκατομμύρια ετησίως, σχεδόν τα διπλάσια από όσα έπαιρνε στη Brawn GP.
«Η ζωή αλλάζει, πέρυσι κατέκτησα το πρωτάθλημα με τη Brawn GΡ, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν μια δύσκολη απόφαση να αφήσω την ομάδα. Τώρα πια είμαι μέλος της McLaren, κάτι που είναι παιδικό όνειρο για κάθε Άγγλο και είναι πολύ χαρούμενος για αυτο».
Ο Λιουίς Χάμιλτον, καλωσόρισε τον Μπάτον στη McLaren: «Είναι υπέροχα νέα για τον Τζένσον, ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του, αλλά και με τους μηχανικούς για να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για το 2010».
Εκτός F1 ο Ράικονεν
Ο μάνατζερ του Κίμι Ράικονεν, Στιβ Ρόμπερτσον, ανακοίνωσε ότι ο Φινλανδός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2010. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ένα διάλλειμα ενός χρόνου, δεν είναι τίποτα για τον Κίμι. Ενδιαφέρεται για νίκες και τίτλους. Θα λείψει πολύ στη Formula 1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια