FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Μπορτολοτι για την Toro Rosso

Ο Μίρκο Μπορτολότι θα κάνει δοκιμές με την Toro Rosso τον επόμενο μήνα στη Χέρεθ μαζί με τους Ντάνιελ Ριτσιάρντο και Μπρέντον Χάρτλεϊ. Ο Ιταλός δήλωσε ότι στόχος του είναι να μπει στη Formula1 το συντομότερο δυνατό και πως αυτό αποτελεί όνειρό του, ενώ θέλει να βοηθήσει την ιταλική ομάδα να βγάλει εις πέρας το πρόγραμμά της σε αυτές τις δοκιμές.
Οι Μπρέντον Χάρτλεϊ και Ντάνιελ Ριτσιάρντο θα κάνουν δοκιμές στις αρχές του επόμενου μήνα με την Toro Rosso στις δοκιμές που θα γίνουν στη Χέρεθ για νέους οδηγούς. Η ιταλική ομάδα, όμως, θέλει να δώσει την ευκαιρία και σε άλλον έναν οδηγό και αυτός είναι ο Μίρκο Μπορτολότι. Ο Ιταλός δήλωσε ότι στόχος του είναι να μπει στη Formula1 το συντομότερο δυνατό. «Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ υπερήφανος. Ο στόχος μου είναι να μπω στη Formula1 τα επόμενα χρόνια, γι' αυτό το να επιλεγώ για αυτό το τεστ είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου.
Βέβαια, αν μπορέσω να μπω στη Formula1 ακόμα πιο σύντομα, τότε θα είναι ωραία, αλλά πρώτα πρέπει να εστιάσω στη Χέρεθ», ανέφερε ο οδηγός της Formula2 και πρόσθεσε ότι αυτό αποτελεί όνειρό του, ενώ θέλει να βοηθήσει τη Scuderia να εκτελέσει το πρόγραμμά της. «Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους νέους οδηγούς να δοκιμάσουν ένα μονοθέσιο της Formula1 εξαιτίας των κανονισμών, γι' αυτό είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι επίσης σημαντικό τεστ για όλες τις ομάδες της Formula1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια