FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Γεγονος η παραμονη Μπουεμι στη Toro Rosso

Για λογαριασμό της Toro Rosso θα αγωνίζεται και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2010 ο Sebastien Buemi. Ο Μπρέντον Χάρτλεϊ θα δοκιμαστεί από τη Scuderia το Δεκέμβριο, με τον Χαϊμέ Αλγκουερσουάρι να βρίσκεται στην... αναμονή και να μην έχει εξασφαλισμένο το μέλλον του στη Formula1.
Ο Σεμπαστιάν Μπουέμι είπε χθες ότι θα παραμείνει στην Toro Rosso και σήμερα η ιταλική ομάδα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Ελβετού. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπογράψαμε με τον Μπουέμι για την επόμενη χρονιά», είπε εκπρόσωπος αυτής, ενώ ο Φρανζ Τοστ τόνισε ότι η φιλοσοφία της ομάδας είναι να δίνει ευκαιρίες σε νέους οδηγούς. «Ο Ντιέτριχ Μάτεσχιτζ αγόρασε αυτή την ομάδα για να δίνει μια ευκαιρία στους νέους οδηγούς και αυτή είναι η φιλοσοφία μας.
Πρέπει να επιμείνουμε σε αυτή τη φιλοσοφία και είμαι αρκετά σίγουρος ότι από τα μισά της επόμενης χρονιάς και μετά θα έχουμε ένα καλό οδηγικό δίδυμο επειδή τότε ο Αλγκουερσουάρι θα γνωρίζει όλες τις πίστες και ο Μπουέμι αυξάνει την απόδοσή του», δήλωσε το αφεντικό της Scuderia αναφερόμενος και στην περίπτωση του Χαϊμέ Αλγκουερσουάρι, ο οποίος θα βρίσκεται στην αναμονή, καθώς το Δεκέμβριο η ομάδα θα δοκιμάσει τον Μπρέντον Χάρτλεϊ.
Τέλος, όσον αφορά την αδερφική της ομάδα, τη Red Bull αυτή θα περάσει από... ανίχνευση τον 20χρονο Αυστραλό Ντάνιελ Ρίτσιαρ, καθώς και τον 19χρονο Χαϊμέ Άλρντο, ο οποίος κατέκτησε τη βρετανική Formula3 φέτος, με την αυστριακή ομάδα να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τον δεύτερο οδηγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια