FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωνας Formula-1 στην Ινδια

Στην Ινδία θα διεξαχθεί αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula-1 τη νέα χρονιά. Η FIA αποφάσισε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του 2011 γκραν πρι στην ασιατική χώρα, που θα διεξαχθεί στην πίστα «Τζέιπι Γκρουπ» που απέχει 50 χιλιόμετρα από το Νέο Δελχί.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2011 και θα είναι ο 18ος της νέας σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει 20 γκραν πρι, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ στη Formula-1. Το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 13 Μαρτίου στο Μπαχρέιν, θα ολοκληρωθεί στη Βραζιλία στις 27 Νοεμβρίου και θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 12 ομάδων.
Τη γλίτωσε η Φεράρι
Δεν επιβλήθηκε επιπλέον ποινή στη Φεράρι από τη FIA πέραν του προστίμου των 80.000 ευρώ που επέβαλαν οι αγωνοδίκες, για την εντολή που έδωσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας στον Φελίπε Μάσα στο γκραν πρι της Γερμανίας να επιτρέψει στον «ομόσταβλό» του Φερνάνδο Αλόνσο να περάσει στην πρώτη θέση. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ιταλίας, Άντζελο Στίκι Νταμιάνι, δήλωσε ότι στη συνεδρίαση του παγκοσμίου συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα να μην επιβληθεί επιπλέον τιμωρία στη Φεράρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια