FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

RED BULL – «Κυρια απειλη η Ferrari»

Γαϊτανάκι φαίνεται ότι πάει ο τίτλος του αντιπάλου για τον φετινό τίτλο, αφού κάθε ομάδα ονοματίζει και μια άλλη ως κύρια αντίπαλό της. Κοινός παρονομαστής; Η Ferrari, την οποία δείχνουν να φοβούνται τόσο η McLaren όσο και η Red Bull, μη θέλοντας προφανώς να εξαπολύσουν απευθείας τα βέλη τους η μια στην άλλη και «φορτώνοντας» με τον τίτλο του φαβορί τον Φερνάντο Αλόνσο και την ιταλική ομάδα.
«Βλέπω τη Ferrari σαν την μεγαλύτερη απειλή για να είμαι ειλικρινής. Έχουν ένα γρήγορο μονοθέσιο και αναμφίβολα ήταν πιο κοντά μας από άλλους από τα μισά της σαιζόν και μετά. Είχαν κάποιες ατυχίες σε Βαλένθια και Σίλβερστοουν, αλλά στο Χόκενχαϊμ ήταν πολύ γρήγοροι και ήταν πολύ κοντά μας στη Βουδαπέστη. Στο Σπα δεν πήγαν καλά, αλλά ήταν ξανά γρήγοροι στη Μόντσα, οπότε σίγουρα βλέπω τη Ferrari σαν τη μεγαλύτερη απειλή», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Red Bull Κρίστιαν Χόρνερ.
Και συνέχισε λέγοντας: «Αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας απόδοση. Δεν μπορούμε να υπαγορεύσουμε στους άλλους τι θα κάνουν και αντί να σπαταλάμε χρόνο και ενέργεια ανησυχώντας για το τι κάνουν οι άλλοι, έχουμε στρέψει την προσοχή μας στους εαυτούς μας».
Για να προσθέσει σχετικά με τη… μοναξιά του Αλόνσο αναφορικά με τον εσωτερικό ανταγωνισμό: «Παίζουν ένα ελαφρώς διαφορετικό παιχνίδι, αλλά στην τελική πρέπει να τους κερδίσουμε όλους. Θα προτιμούσα να έχω δύο οδηγούς να μάχονται για το πρωτάθλημα παρά έναν και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους δικούς μας όσο ισότιμα και πιο δίκαια γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια