FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

GP Σιγκαπουρης (QF): Ειχε τον τροπο του ο Alonso

O Fernando Alonso δεν έμεινε στη νίκη του επί ιταλικού εδάφους. Με φόρα από το προ δύο εβδομάδων θρίαμβό του στη Μόντσα, ο Ισπανός πιλότος της Ferrari ολοκλήρωσε με τον ταχύτερο χρόνο (1:45.390) τις κατατακτήριες δοκιμές του grand prix της Σιγκαπούρης και την Κυριακή θα εκκινήσει από την pole position.
Αυτή τη φορά η μάχη δεν κρίθηκε στο... νήμα. Ο Alonso στα μέσα της τρίτης περιόδου πέτυχε την καλύτερη επίδοση και παρά την προσπάθεια του Sebastian Vettel έμεινε στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Ο Γερμανός οδηγός της Red Bull πάλεψε πολύ μήπως και ξεπεράσει τον Ισπανό, ωστόσο η απόδοσή του στο τρίτο χρονομετρημένο κομμάτι έπεσε και αναγκάστηκε να βολευτεί με τη δεύτερη θέση.
Πίσω του θα έχει τις δυο McLaren των Lewis Hamilton και Jenson Button. Μάλιστα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 μόλις στην τελευταία στροφή έκλεψε την τέταρτη θέση από τον Mark Webber. Μεγάλος χαμένος των δοκιμαστικών ο Felipe Massa, αφού δεν πήρε καν χρόνο λόγω εγκατάλειψης και θα εκκινήσει από την τελευταία θέση του grid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια