FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

McLAREN – Ολα για ολα από Χαμιλτον, Μπατον

Πέντε αγώνες απέμειναν για το φινάλε της σαιζόν και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου καλά κρατεί. Η McLaren είναι μέσα στη διεκδίκηση και των δύο πρωταθλημάτων με όλα της τα… όπλα, αφού στους κατασκευαστές βρίσκεται μόλις τρεις πόντους μακριά από την Red Bull, ενώ και στους οδηγούς οι Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον απέχουν αντίστοιχα πέντε και 22 βαθμούς από τον Μαρκ Γουέμπερ που ηγείται.
Χάμιλτον: «Πιο σκληρά από ποτέ»
Ο Λιούις Χάμιλτον είναι αποφασισμένος να παλέψει πιο σκληρά από ποτέ στους εναπομείναντες πέντε αγώνες του πρωταθλήματος, καθώς νιώθει ότι απογοήτευσε την ομάδα του με την εγκατάλειψή του στο πρόσφατο Grand Prix στην Ιταλία. Ο Βρετανός έχασε την πρωτοπορία στη βαθμολογία, αφού τέθηκε εκτός μάχης στη Μόντσα πριν καν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος και πλέον είναι δεύτερος, πέντε πόντους πίσω από τον Μαρκ Γουέμπερ που οδηγεί.
«Φυσικά είναι ωραίο να ακούς ότι σε υποστηρίζουν, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να το αναφέρω, καθώς δεν θα μπορούσα να έχω περισσότερη υποστήριξη από την ομάδα. Ξέρω ότι είναι πάντα δίπλα μου. Νιώθεις ότι τους απογοήτευσες έχοντας ένα κακό αποτέλεσμα, οπότε θα παλέψω πιο σκληρά από ποτέ για το υπόλοιπο της σαιζόν», σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Χάμιλτον.
Για να συνεχίσει: «Δεν τερμάτισα σε δύο αγώνες και είχα μια νίκη στα τελευταία τρία Grand Prix και παρότι δεν είναι τόσο κακό, σημαίνει ότι έχασα βαθμούς από άλλους οδηγούς που βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου. Και αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι αρκετά για να μου φέρουν τον τίτλο. Θα συνεχίσω να πιέζω, να παίρνω τον κάθε αγώνα όπως έρθει, αλλά θα διασφαλίσω ότι θα τερματίσω και στα πέντε Grand Prix, αυτό πιο σημαντικό απ’ όλα. Στη Σιγκαπούρη θα πάω για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια