FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Παρουσια ενος νεου... Ρομαν η Pirelli

Ο Ρομάν Γκροζάν θα αντικαταστήσει τελικά τον Νικ Χάιντφελντ στην επόμενη δοκιμή ελαστικών της Φόρμουλα 1 της Pirelli, μετά την αποχώρηση του τελευταίου για την ομάδα της Sauber. Επειδή ο Χάιντφελντ έχει υπογράψει και θα επιστρέψει στους αγώνες με τη Sauber από το γκραν πρι της Σιγκαπούρης και πέρα, η ιταλική μάρκα είπε ότι ο Γερμανός δεν θα δουλεύει πλέον μαζί τους «για την αποφυγή εύνοιας οποιασδήποτε επιμέρους ομάδας».
Η τελευταία εμφάνιση του 33χρονου με την Pirelli ήταν αυτή την εβδομάδα στη Jerez. Και η επόμενη δοκιμή του επίσημου προμηθευτή για το 2011-2013 θα είναι στη Monza την επόμενη εβδομάδα, με τον πρώην οδηγό της Renault Γκροζάν στο τιμόνι της Toyota.
«Έχει συγκεντρώσει μεγάλη εμπειρία σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένων όλων των δοκιμών εξέλιξης των ελαστικών μας στο GP3, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα είναι σε θέση να μας δώσει κάποια πολύ χρήσιμη ανατροφοδότηση πληροφοριών», είπε ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Pirelli, Πολ Χέμπερι.
Ο Ελβετός Γκροζάν ,με γαλλική άδεια αγωνιστικής οδήγησης , είναι 24 χρονών και έχει συμμετάσχει σε 7 γκραν πρι με τη Renault πέρυσι, και πιο πρόσφατα έχει αντικαταστήσει τον τραυματία οδηγό στο GP2, Χο-Πιν Τουνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια