FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Το 2011 η Βουλγαρια στην F1 και η Ελλας κοιμαται..

Η Βουλγαρία παρά τα εσωτερικά της προβλήματα επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι της Formula1 και στη γειτονική χώρα ελπίζουν να εξασφαλίσουν μια θέση σε αυτό στη συνάντηση των εκπροσώπων της χώρας με τον Μπέρνι Έκλεστοουν στο Νίρμπουργκρινγκ την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα πραγματοποιηθεί το Γκραν Πρι της Γερμανίας. Φυσικά η Ελλάδα μένει πίσω και εδώ μάλλον ενδιαφέρονται περισσότερα για σκάνδαλα και μίζες και όχι για Αθλητικό ιδεώδες και άλλα τινά.
Η Βουλγαρία αποτελεί το νέο αίμα από τις χώρες, οι οποίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν αγώνα της Formula1. Την επόμενη βδομάδαστα πλαίσια του Γκραν Πρι της Γερμανίας, που θα διεξαχθεί στο Νίρμπουργκρινγκ, οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας και άνθρωποι της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Βουλγαρίας θα συναντηθούν με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο η χώρα να φιλοξενήσει αγώνα σε μια καινούρια πίστα.
Οι γείτονες, πάντως, θέλουν πάση θυσία να πάρουν το... πράσινο φως από τον Έκλεστοουν και να ξεκινήσουν τις εργασίες στην πίστα, ώστε αυτή να είναι έτοιμη πιθανότατα το 2011, αφού τότε ελπίζουν ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να μπουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Μπόγκνταν Νικόλοφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια