FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Επεισοδιακες κατατακτηριες στο GP Ουγγαρίας!

Ο Φελίπε Μάσα όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, θα χάσει τον αυριανό αγώνα στην Ουγγαρία. Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Ferrari μεταφέρθηκε μετά το ατύχημά του, σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης όπου παρακολουθείται από τους γιατρούς και υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάστασή του είναι σταθερή, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Scuderia, ενώ είχε τις αισθήσεις του τόσο στο ελικόπτερο με το οποίο μεταφέρθηκε από την πίστα, όσο και στο νοσοκομείο.

Από την επαφή του με το κομμάτι που κατά τα φαινόμενα προερχόταν από την ανάρτηση της BGP 001 του Ρούμπενς Μπαρικέλο, χτυπήθηκε η αριστερά πλευρά του κράνους του και ο ίδιος φέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι. Μετά τη λήξη των κατατακτήριων δοκιμών, το Μάσα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, δηλώνοντας ότι «είναι πολύ αναστατωμένος». Εχει ένα κόψιμο στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να προκλήθηκε από ένα τμήμα του μονοθεσίου μου που βρέθηκε στην πίστα. Μιλούσε και είχε τις αισθήσεις του, καθώς οι γιατροί έπρεπε να εξετάσουν το κόψιμο. Κινούσε τα χέρια του και τα πόδια του, αλλά οι γιατροί έπρεπε να τον κοιμήσουν διότι ήταν αναστατωμένος», δήλωσε ο Ρούμπενς Μπαρικέλο.
Ο Μάσα ήταν άτυχος καθώς στην προσπάθειά του να σημειώσει έναν πολύ καλό χρόνο κατά την διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, του πετάχτηκε ένα τμήμα της ανάρτησης της Brawn GP του Μπαρικέλο που είχε αποκολληθεί νωρίτερα και τον χτύπησε στο κράνος με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει με ταχύτητα στα ελαστικά στην έξοδο της στροφής Νο4 της πίστας. Αμέσως έσπευσαν οι αγωνοδίκες και το ιατρικό δυναμικό του Ουγκαρόρινγκ και αφού απεγκλωβίστηκε από το μονοθέσιο, μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας και στη συνέχεια με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια