FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Εμεινε..μπουκαλα τελικα ο Hamilton

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν ολοκλήρωσε τελικά χθές Κυριακή (5/7) το όνειρό του να βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός από τα μονοθέσια του παιδικού του ήρωα, Αϊρτον Σένα. Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αναμενόταν να οδηγήσει την McLaren MP4/4, με την οποία ο αείμνηστος βραζιλιάνος κέρδισε τον τίτλο το 1988, στο πλαίσιο του αγγλικού event αναβάσεων με ιστορικά αυτοκίνητα, Goodwood Festival of Speed.
Αλλά το κιβώτιο ταχυτήτων του μονοθεσίου με τον turbo κινητήρα έσπασε το Σάββατο (4/7), τη στιγμή που έτρεχε με αυτό ο ανιψιός του Αϊρτον Σένα, Μπρούνο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι έτοιμο για να το πάρει στα χέρια του ο Χάμιλτον. "Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν θα ανέβω με την McLaren MP4/4 στον λόφο του Goodwood αύριο, όχι μόνο για μένα και τους ανθρώπους της McLaren που δούλεψαν τόσο σκληρά για να την ετοιμάσουν, αλλά κυρίως για τους θεατές του Goodwood", δήλωσε ο Χάμιλτον.
"Παρόλα αυτά, θα κάνω δύο περάσματα με την McLaren MP4-23, το μονοθέσιο με το οποίο κέρδισα πέρυσι το πρωτάθλημα. Θα είναι ωραία η αίσθηση να επιστρέψω σε αυτό, γιατί ήταν και είναι ένα αληθινά φανταστικό μονοθέσιο. "Θα κάνω και ένα πέρασμα με την Mercedes-Benz SLR McLaren, η οποία, έχοντας 627 άλογα, είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο αυτοκίνητο δρόμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια