FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Δυναμικο comeback το 2010 για τον Γεωργογιαννοπουλο

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για επιστροφή στις πίστες ο Παναγιώτης Γεωργογιαννόπουλος. Ο Πρωταθλητής Πελοποννήσου στη βαθμολογία 2005, 2006, δηλώνει πιο έτοιμος απο ποτέ για επιστροφή στους Αγώνες.

Ο Νο1 πιλότος της Μεσσηνίας θεωρεί ότι οι μέρες για μεγάλες επιτυχίες πλησιάζουν στο αγαπημένο άθλημα του Κάρτινγκ. Αισιόδοξος όσο ποτέ δήλωσε στο http://www.f1kart.gr/ απο την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα: Πιστεύω πως πλέον μπορούμε να είμαστε περισσότερο από ποτέ ανταγωνιστικοί και να πρωταγωνιστήσουμε το 2010' για να προσθέσει ότι 'θα συμμετάσχω λογικά σε έναν ή δύο αγώνες μέχρι την λήξη του Πρωταθλήματος και αυτό σημαίνει ότι θα επιλέξω μια ομάδα για να τρέξω φέτος απλά για να παραμείνω σε φόρμα και το 2010 να ακολουθήσω όλο το Πρωτάθλημα'.
Ο νεαρός οδηγός συμπλήρωσε παράλληλα ότι 'είναι σε επαφή με ένα σημαντικό χορηγό αλλά και την ομάδα του Μίλτου Κύρκου και όλα είναι σε εξέλιξη για το επόμενο χρονικό διάστημα'. Ο Κυπαρίσσιος πιλότος για ακόμα μια φορά θα είναι ο σημαντικός εκπρόσωπος της Μεσσηνίας για το 2010 και ο μόνος στην κατηγορία του που θα εκπροσωπήσει την ιδίαιτερη πατρίδα του όπως μας δήλωσε. Ανακοινώσεις αναμένονται απο την τοπική λέσχη PGRTeam.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια