FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Εξελιξεις για τον Loeb και τον Todt...

Η Citroen φαίνεται ότι «φρενάρει» προσωρινά τις όποιες ιδέες του Σεμπάστιαν Λόεμπ να αντικαταστήσει το Σεμπαστιάν Μπουρντέ στο κόκπιτ της Toro Rosso για την υπόλοιπη σεζόν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε παραδεχθεί ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πάρει την θέση του ομοεθνή του, εφόσον το αγωνιστικό του πρόγραμμα δεν συνέπιπτε με το αντίστοιχο της Φόρμουλα 1.
Η Citroen μέσω του «αφεντικού» της ομάδας Ολιβιέ Κιουσνέλ δήλωσε ότι υποστηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια του γάλλου οδηγού σε άλλους τομείς, αλλά με την προϋπόθεση ότι έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΝ ΤΟΝΤ...
Ο πρώην γενικός διευθυντής της Φεράρι, Ζαν Τοντ, είναι ο υπ' αριθμόν 1 επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), μιας και ο νυν πρόεδρος, Μαξ Μόσλεϊ, ξεκαθάρισε πως δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.
Με επιστολή που απέστειλε σε όλους τους συλλόγους-μέλη της FIA, ο 69χρονος Βρετανός τονίζει μεταξύ άλλων: «Εάν συμφωνήσει ο Τοντ να θέσει υποψηφιότητα, νομίζω ότι θα ήταν το ιδανικό άτομο να συνεχίσει, αλλά και να επεκτείνει τη δουλειά των προηγούμενων 16 ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια