FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Στη Θεσσαλονικη οι Nationali piloti της F1!

Τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ένωσης Πιλότων της Φόρμουλα 1 Mario di Natale δέχθηκε σήμερα ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, στις 2 το μεσημέρι, στο γραφείο του στη Νομαρχία. Αφορμή της συνάντησης υπήρξε το 3ο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα των Πιλότων της Φόρμουλα 1 με μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου 2009 στο στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης της Θεσσαλονίκης».
«Η Θεσσαλονίκη για μια ακόμη φορά ανοίγει την αγκαλιά της για να υποδεχθεί το Σεπτέμβριο τους διεθνείς πιλότους της Φόρμουλα 1, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με επώνυμους αστέρες του ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο Νομάρχης, θυμίζοντας στον προσκεκλημένο του τη δική του συμμετοχή σε παλαιότερο αγώνα με τους πιλότους της Φόρμουλα 1 στην Αθήνα. Ο Νομάρχης διαβεβαίωσε ότι η Νομαρχία Θεσσαλονίκης θα συνδράμει στη διοργάνωση στο μέτρο των δυνατοτήτων της και εξέφρασε την ευχή «όλη η Θεσσαλονίκη, και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, να δώσουν το “παρών” στον αγώνα του Σεπτεμβρίου».
Ο κ. Ψωμιάδης διευκρίνισε ότι «η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία πίστας Φόρμουλα 1 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί». Ωστόσο, επανέλαβε το ενδιαφέρον του «για τη δημιουργία μιας μικρότερης πίστας για μικρότερης εμβέλειας αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες». Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Πιλότων της Φόρμουλα 1 Mario di Natale εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, «μια από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδας». Ο κ. di Natale ευχαρίστησε το Νομάρχη για τη φιλοξενία και την υποστήριξη, ενώ τόνισε ότι τα έσοδα του πρωταθλήματος του Σεπτεμβρίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια