FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Μενει ο Webber στην Reb Bull!

Οι άνθρωποι της Red Bull ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι ο Μαρκ Γουέμπερ επέκτεινε έως το τέλος του 2010 το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα της Φόρμουλα Ένα. Ο Αυστραλός οδηγός, ο οποίος πριν από λίγο καιρό πανηγύρισε στο Νίρμπουργκρινγκ την «παρθενική» νίκη της καριέρας του, ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών, θα συνεχίσει στην ομάδα μαζί με τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ. «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που η Red Bull κι εγώ μπορέσαμε να συμφωνήσουμε να τρέχουμε ξανά μαζί την επόμενη χρονιά» τονίζει σε δήλωσή του ο Γουέμπερ.
«Πάντα με ευχαριστούσε να δουλεύω σε αυτή την ομάδα, ακόμη και στα πρώτα, δύσκολα χρόνια, στην αρχή της συνεργασίας μας. Ετσι, τώρα, διανύοντας μία πολύ καλή περίοδο, η οποία ελπίζουμε να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η δουλειά είναι πιο διασκεδαστική. Εχουμε μία πολύ καλή χρονιά φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά ανυπομονώ να βοηθήσω στην εξέλιξη και την οδήγηση της RB6 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010», δήλωσε ο Αυστραλός πιλότος. Από την πλευρά της Red Bull, ο γενικός διευθυντής Κρίστιαν Χόρνερ έπλεξε το εγκώμιο του Ουέμπερ, εστιάζοντας στην προσήλωση και την αποφασιστικότητά του αυτή τη χρονιά.
«Είμαι ευχαριστημένος που ανανεώσαμε το Μαρκ για το 2010. Συνεχίζει να δείχνει τεράστια προσήλωση και αποφασιστικότητα αυτή τη χρονιά, ιδίως μετά το ατύχημά του με το ποδήλατο στο τέλος του περυσινού έτους. Τα τελευταία αποτελέσματά του έδειξαν ότι βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του –ιδίως μετά την πρόσφατη νίκη του στο γερμανικό GP- και ότι έχει το κίνητρο να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο. Κατά συνέπεια ήταν άμεση η απόφαση να επεκτείνουμε τη συνεργασία. Θεωρούμε ότι το δίδυμο των οδηγών μας με το Μαρκ και το Σεμπάστιαν, είναι ένα από τα ισχυρότερα στο άθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια