FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Ο PIQUET αβεβαιος για το μελλον της F1!

Η θέση του Νέλσον Πικέ τζ. σε μία από τις δύο Renault φέτος δεν είναι και τόσο σίγουρη. Το φόβο του αυτό παραδέχθηκε ο νεαρός βραζιλιάνος όταν ρωτήθηκε από ξένα ΜΜΕ. Αιτία είναι τα αποτυχημένα μέχρι στιγμής αποτελέσματά του. Ο Πικέ, στη δεύτερή του πλήρη χρονιά στην F1 (όπου συμμετάσχει σε όλα τα GP του πρωταθλήματος) προσπαθεί να κάνει καλή εντύπωση και να αποδείξει ότι πραγματικά τη θέση που κατέχει, αλλά η απουσία βαθμών, μέχρι στιγμής, δεν έχει αφήσει ευχαριστημένους τους υπευθύνους της Renault.
Ηδη, κατά την διάρκεια του γερμανικού αγώνα πριν μερικές ημέρες, υπήρχαν φήμες ότι στην Ουγγαρία η Renault θα τον αντικαταστήσει, αλλά τελικά αποφασίστηκε να του δοθεί μία ευκαιρία ακόμα.
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν είναι σίγουρη η θέση του στην ομάδα απάντησε: «Όχι δεν είναι 100% σίγουρη για το υπόλοιπο. Για αυτό το λόγο θα κάνω μόνο τη δουλειά μου και θα αφήσω τα υπόλοιπα στον πατέρα μου. Υπήρξε μεγάλο μπέρδεμα στον τελευταίο αγώνα. Γνώριζα ότι ήταν μεγάλη η πιθανότητα να βρίσκομαι εδώ (σ.σ. στην Ουγγαρία), ότι ήταν μία μόνο διαμάχη και συμβόλαια, μία σύγκρουση εγωισμών μεταξύ λίγων ανθρώπων. Και τελικά όλα δουλεύουν ιδανικά."
ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Μετά τη Γερμανία σειρά παίρνει η Ουγγαρία για το δέκατο γκραν πρι της φετινής σεζόν στη Φόρμουλα 1. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες δοκιμές (14:15 ΑΝΤ1), που ως συνήθως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένος ο κυρίως αγώνας (14:15 ΑΝΤ1), που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Τζένσον Μπάτον και η «Μπρον GP» εξακολουθούν να προηγούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια