FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Μπριατορε και Ραϊκονεν στο Μονακο

Στο Μονακό βρίσκεται ο Φλάβιο Μπριατόρε, ο οποίος εμφανίζεται σε οτιδήποτε σχετικό με τη Formula 1 για πρώτη φορά μετά την τιμωρία του για το σκάνδαλο crashgate. Το πολυτελές γιοτ του Ιταλού, «Force Blue», είχε ήδη εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες στο Πριγκηπάτο, αλλά από το βράδυ της Πέμπτης και μετά, ο Μπριατόρε έκανε αισθητή την παρουσία του.
Ο 60χρονος έδωσε το παρόν στο πάρτι του ισχυρού άνδρα της Force India, Βιγιάι Μάλια, που έγινε στο κότερό του Indian Empress, ενώ σήμερα βρέθηκε με τον φίλο του και συνεργάτη του σε επιχειρήσεις, Μπέρνι Έκλεστοουν για φαγητό στα πάντοκ. Δεν αποκλείεται ως το βράδυ, να έχουν περάσει από το «Force Blue» οι Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Φερνάντο Αλόνσο, οι οποίοι έχουν στενή σχέση με τον Ιταλό.
Μάλιστα, όταν ο νέος πρόεδρος της Fia Ζαν Τοντ ρωτήθηκε για την παρουσία του Μπριατόρε στα πάντοκ, σχολίασε: «Είναι ελεύθερος να βρίσκεται εκεί γιατί δεν έχει ενεργό ρόλο σε κάποια ομάδα και έχει πάσο προσωπικού επισκέπτη». Εκτός, όμως από τον Μπριατόρε και το γιοτ του, αισθητή έχει κάνει και την παρουσία του στην μαρίνα ένα ακόμη πολυτελές κότερο με την ονομασία «Iceman». Ναι καλά καταλάβατε. Είναι αυτό του Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος βρίσκεται στο Μονακό για να παρακολουθήσει τον αγώνα, με τον Φινλανδό να δίνει το παρόν σε Grand Prix για πρώτη φορά μετά τη μεταπήδησή του στο WRC και την Citroen Junior. Εδώ ο κόσμος...καίγεται και πεινάει και αυτοί κοιτάνε την χλιδάτη ζωή και τις τρίχες τους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια