FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

TOYOTA – «Η Formula 1 καβαλησε το καλαμι»

Ο πρώην επικεφαλής της Toyota Formula 1, Ταντάσι Γιαμασίνα τόνισε ότι η ιαπωνική κατασκευάστρια δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Formula 1 έτσι όπως έχουν τα πράγματα, γιατί το άθλημα έγινε πολύ… ελιτίστικο. Ο Γιαμασίνα, οποίος παραμένει διοικητικό στέλεχος στην Toyota, πιστεύει ότι η Formula 1 δεν προσφέρει πλέον στους κατασκευαστές σημαντικό δέσιμο με τους πελάτες και πρόσθεσε ότι υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση σε άλλους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
«Υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Formula 1 και τους χρήστες των αυτοκινήτων της Toyota. Η Formula 1 παραμένει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά η εικόνα της έγινε πολύ ελιτίστικη. Στους αγώνες όπως οι 24 ώρες του Νίρμπουνγκρινγκ, οι φίλαθλοι μπορούν να μπουν στο πιτλέιν, να ανακατευτούν με τις ομάδες και να αγγίξουν τα αυτοκίνητα. Να νιώσουν την ατμόσφαιρα και ότι είναι μέλη του αγώνα», σχολίασε ο Ιάπωνας.
Για να καταλήξει: «Αντίθετα ο μέσος φίλαθλος δεν έχει ελπίδα να βρεθεί στα πάντοκ της Formula 1, εκτός από μερικούς τυχερούς που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά. Νομίζω ότι οι καλύτεροι αγώνες είναι αυτοί στους οποίους ο κόσμος μπορεί να βρεθεί κοντά τους».
=>=>MUNDIAL:Δείτε σήμερα τις τελευταίες αποδόσεις αλλά και τα τελευταία νέα της F1 στο Gamebookers αλλά και για άλλα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μουντιάλ 2010,μπάσκετ, γκολφ και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια