FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

RENAULT – Παρων να δωσει κι αλλους κινητηρες

Ο επικεφαλής του προγράμματος κινητήρων της Renault, Ρέμι Τάφιν, υποστηρίζει ότι η ομάδα είναι έτοιμη να επεκτείνει την προμήθεια κινητήρων της και σε άλλες ομάδες το 2011. Εκτός από τη δική της ομάδα, η Renault δίνει κινητήρες και στη Red Bull, αλλά υπάρχουν πληροφορίες που τη φέρουν κοντά σε συμφωνία με τις Lotus και Williams για την ερχόμενη σαιζόν.
«Δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα προμηθεύουμε την ερχόμενη σαιζόν. Σίγουρα έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε περισσότερες από δύο ομάδες, όπως κάνουμε φέτος, δεν είναι πρόβλημα για μας. Προφανώς χρειάζεται να παράγουμε περισσότερους κινητήρες και να προσλάβουμε περισσότερο κόσμο. Όπως ετοιμάζουμε τους κινητήρες για τις δύο ομάδες, έτσι δεν θα είναι πρόβλημα να το κάνουμε για τρεις, ή τέσσερις με παραπάνω προσπάθεια», ανέφερε ο Τάφιν.
Πέρυσι οι κινητήρες της Renault ήταν από τους πιο αδύναμους στη Formula 1, αλλά επετράπη στην ομάδα να κάνει βελτιώσεις και αλλαγές, στο πλαίσιο της εγκεκριμένης από τη Fia εξίσωσης των κινητήρων. Και ήδη φέτος τα αποτελέσματα είναι ορατά, όχι μόνο από την εκπληκτική παρουσία του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, αλλά και από την καθολική υπεροχή των Red Bull στο πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια