FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

MERCEDES GP – «Ενα ακομη βημα μπροστα»

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήρθαν στους τελευταίους δύο αγώνες, ωστόσο, ο Ρος Μπράουν είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο της Mercedes GP. «Το Μονακό ήταν ένα απογοητευτικό Grand Prix για μας, όπου δεν καταφέραμε να φτάσουμε στις δυνατότητές μας», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής ομάδας.
Για να προσθέσει: «Είχαμε ένα ανταγωνιστικό και αξιόπιστο μονοθέσιο, το οποίο αποδείχθηκε το γρηγορότερο στον αγώνα σε διάφορα σημεία, κάναμε δύο τέλεια πιτ στοπ, ένα εκ των οποίων ήταν το γρηγορότερο του αγώνα, αλλά τελικά δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε. Ωστόσο, με ενθαρρύνει το γεγονός ότι έχουμε κάνει πρόοδο στους τελευταίους δύο αγώνες και έχουμε εντοπίσει της αδυναμίες μας, πάνω στις οποίες δουλεύουμε σκληρά για να τις διορθώσουμε».
Η Mercedes πήρε μόλις 18 βαθμούς στα τελευταία δύο Grand Prix, χάρη στην τέταρτη θέση του Μίκαελ Σουμάχερ στην Ισπανία και την έβδομη του Νίκο Ρόζμπεργκ στο Μονακό. Ο Μπράουν επίσης επιβεβαίωσε την επιστροφή του μακρύτερου μεταξονίου για την Τουρκία, αλλά και τη χρήση ενός αναβαθμισμένου συστήματος F-duct, όπως και άλλες αεροδυναμικές βελτιώσεις.
«Είναι μεγάλος ο δρόμος μπροστά μας για να πετύχουμε το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας που στοχεύουμε, αλλά κάθε αγώνας είναι ένα βήμα προς τα εκεί και είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε», κατέληξε ο Βρετανός. Από την πλευρά του ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος δεν έχει κερδίσει στο παρελθόν στην Τουρκία, πιστεύει επίσης ότι με τις αναβαθμίσεις που θα έχει το μονοθέσιό του, τα πράγματα θα είναι καλύτερα: «Σίγουρα ανυπομονώ για τον αγώνα, ειδικά καθώς πίσω στο εργοστάσιο της ομάδα όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά για να μας προμηθεύσουν με ένα αναβαθμισμένο μονοθέσιο. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε οι προσπάθειές τους να πιάσουν τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια