FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

RED BULL – Γουεμπερ: «Απ’ τις καλυτερες μερες της ζωης μου»

Σαν μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής του χαρακτήρισε ο Μαρκ Γουέμπερ τη νίκη του στο Μονακό, η οποία ήρθε πολύ άνετα και χωρίς καμία πίεση από κανέναν. Ο οδηγός της Red Bull δεν απειλήθηκε ποτέ, κρατήθηκε εύκολα μπροστά από τον team mate του Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον οποίο οδηγούν πλέον το πρωτάθλημα οδηγών!
«Ήταν πραγματικά απίστευτο και σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Το να κερδίζεις εδώ είναι πολύ ιδιαίτερο, ξεκίνησε χθες με τις κατατακτήριες δοκιμές, όταν πήγε καλά, αλλά εδώ είναι μια δοκιμασία για δύο ώρες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πανευτυχής Αυστραλός ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα την πρώτη του νίκη στο Πριγκηπάτο και δεύτερη συνεχόμενη φετινή.
Για να συνεχίσει: «Έπρεπε να κάνω πολλή δουλειά, η πίστα άλλαζε πολύ, με τα αργότερα μονοθέσια και το αυτοκίνητο ασφαλείας. Χρειάστηκε να κάνουμε επανεκκινήσεις και να πιεστούν πολύ τα ελαστικά, όλα αυτά που σε τεστάρουν εμφανίστηκαν σήμερα. Είναι φανταστικό σαν νικητής να μπαίνω στο κλαμπ μαζί με τον Σένα και τους υπόλοιπους που τα έχουν καταφέρει εδώ».
Όσο για την πρωτοπορία του στο πρωτάθλημα, ο οδηγός της Red Bull είπε: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, δεν είμαστε εδώ γιατί έτυχε. Η προσπάθεια γίνεται εδώ και 2,5 χρόνια, είναι συνεχόμενη και το να μεταφέρουμε τα θετικά της RB5 στην RB6 είναι μια φανταστική συνέχεια για την ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και πήραμε το μάξιμουμ σήμερα και χρειάζεται αυτό να το κάνουμε όσο πιο συχνά γίνεται».
Ο Γουέμπερ κατάφερε να αποφύγει την τελευταία στιγμή το τρομακτικό ατύχημα που είχε ο Τρούλι με τον Τσάντχοκ στο τέλος: «Ο μηχανικός μου έλεγε στον ασύρματο ότι ήταν αυτοί οι δύο μπροστά μου. Προστάτευα το μονοθέσιο και με τις μπαριέρες μπορείς να χάσεις πολύ χρόνο. Είδα τον Γιάρνο να προσπαθεί να περάσει στην Rascasse και αναρωτήθηκα τι πάει να κάνει εκεί; Χτύπησαν και ευχήθηκα ότι θα έχω χώρο να περάσω. Ανησύχησα για το αν ο Καρούν ήταν εντάξει γιατί πέρασε το μονοθέσιο πάνω από το κεφάλι του».
=>=>MUNDIAL:Δείτε σήμερα τις τελευταίες αποδόσεις αλλά και τα τελευταία νέα της F1 στο Gamebookers αλλά και για άλλα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μουντιάλ 2010,μπάσκετ, γκολφ και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια