FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

MERCEDES GP – Σουμάχερ: «Ουτε λογος να χαιρομαστε»

Μπορεί να τερμάτισε τέταρτος με μια εμφάνιση που ήταν μακράν η καλύτερή του φετινή, αλλά ο Μίκαελ Σουμάχερ τόνισε ότι δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να είναι χαρούμενος με την παρουσία του στη Βαρκελώνη. Ο Γερμανός παραδέχθηκε ότι ο ρυθμός του μονοθεσίου του δεν ήταν κάτι για το οποίο μπορεί να είναι ικανοποιημένος, αφού ήταν πάνω από ένα λεπτό πίσω από τον νικητή του αγώνα, Μαρκ Γουέμπερ. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ήταν ένα διασκεδαστικό Grand Prix, έχοντας κρατήσει πίσω του τον Τζένσον Μπάτον για αρκετούς γύρους.
«Ήταν ένας αρκετά διασκεδαστικός αγώνας από την αρχή, ακόμη κι αν ξέραμε ότι δεν είχαμε καμία πιθανότητα να διεκδικήσουμε το βάθρο υπό φυσιολογικές συνθήκες. Παρόλα αυτά, ήταν συναρπαστικό για μένα να προσπαθήσω να κρατήσω τη θέση που κέρδισα, αλλά πάλι προφανώς δεν είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα μπόρεσα μόνο να υπερασπιστώ και όχι να διεκδικήσω», είπε αρχικά ο Σουμάχερ.
Για να προσθέσει: «Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε για προβλήματα αξιοπιστίας των άλλων για να κερδίσουμε θέσεις και αυτό δεν είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Ήταν μια ενδιαφέρουσα μονομαχία με τον Τζένσον, αλλά το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να προσπαθήσω να μην του δώσω τη δυνατότητα να προσπεράσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια