FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο 22χρονος Νασρ βασικός πιλότος της Sauber το 2015


SAUBER F1

Η Sauber ανακοίνωσε επισήμως τη συμφωνία με τονΦελίπε Νασρ, που θα είναι ο βασικός οδηγός της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2015), σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό της Βραζιλίας Globo. 
Ο 22χρονος Βραζιλιάνος θα πλαισιώσει τον ΣουηδόΜάρκους Έρικσον, σε μια επανάσταση για την ελβετική ομάδα που θα αντικαταστήσει πλήρως το ζεύγος των οδηγών της, το οποίο συγκρότησαν φέτος οι Άντριαν Σούτιλ και Εστεμπάν Γκουτιέρες.
Φέτος ο Νασρ ήταν αναπληρωματικός οδηγός στη Williams και αγωνίστηκε στο GP2, όπου είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες στο ενεργητικό του. Ο Νασρ κέρδισε τη βρετανική Formula 3 το 2011 και τη Formula BMW Europe το 2009. 
«Ήθελα να είμαι οδηγός της Sauber. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όπως οι Φελίπε Μάσα και Κίμι Ραϊκόνεν, θέλω να κάνω το ντεμπούτο του στην F1 με την Sauber και αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία για να σημειώσω πρόοδο» δήλωσε ο Νασρ.
«Νομίζω ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες και τη δομή για καλύτερα αποτελέσματα το 2015» υπογράμμισε ο νεαρός πιλότος στην ανακοίνωση που κοινοποίησε η νέα ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια