FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΜΙ...

Η επίσημη ιστοσελίδα του Μίχαελ Σουμάχερ θα επαναλειτουργήσει από την Πέμπτη (13/11), προκειμένου οι οπαδοί του Γερμανού οδηγού να μπορούν να αφήνουν μηνύματα συμπαράστασης.
Η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ ανακοίνωσε πως την Πέμπτη (13/11) θα επαναλειτουργήσει ξανά η ιστοσελίδα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, michael-schumacher.de.Η κίνηση γίνεται για να τιμηθεί η 20η επέτειος από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του "Σούμι" στη Φόρμουλα 1 το 1994 στην Αδελαΐδα. Είναι ο αγώνας στον οποίο ο Σουμάχερ είχε επαφή με τον έτερο διεκδικητή, Ντέιμον Χιλ της Williams, βγάζοντας τον εκτός τίτλου.
"Η επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα φιλοξενεί θέματα, πολλές φωτογραφίες και ιστορίες για την ανεπανάληπτη καριέρα του Μίχαελ, όλους τους αγώνες και όλα τα στοιχεία. Στη διάθεση των οπαδών βρίσκεται και ένας χώρος, όπου μπορούν να στείλουν τα μηνύματα τους", αναφέρει η ανακοίνωση της Κεμ.
Ο Σουμάχερ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο σπίτι του μετά από το σοβαρό τραυματισμό του σε ατύχημα στο αλπικό σκι στις γαλλικές Άλπεις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια