FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΚΙ

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ζουλ Μπιανκί όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Γάλλου οδηγού.
Κανένα νέο σχετικά με την πορεία της υγείας του Ζουλ Μπιανκί μας έδωσε η ανακοίνωση της οικογένειας του Γάλλου οδηγού. Πέρασαν 25 μέρες από το ατύχημα του οδηγού της Marussia στη Σουζούκα, ο 25χρονος συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του.
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Η οικογένεια διέψευσε πως ο Μπιανκί θα μεταφερθεί σε διαφορετικό νοσοκομείο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Την Κυριακή θα συμπληρωθούν τέσσερις εβδομάδες από το ατύχημα του Ζουλ και παραμένει στο νοσοκομείο Μίε στο Γιοκαΐτσι. Η κατάσταση του συνεχίζει να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως κρίσιμη, αλλά σταθερή. Μολονότι δεν έχουμε νέες πληροφορίες να δώσουμε, αναγνωρίζουμε πως υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ατόμων σε ολόκληρο τον κόσμο που στηρίζουν τον Ζουλ και τον ενθαρρύνουν στη "μάχη" που δίνει. Το οφείλουμε στους πολυάριθμους οπαδούς να ευχαριστήσουμε για τα μηνύματα και να δώσουμε ορισμένες πληροφορίες, ακόμα κι αν είναι σύντομες.
Ο Ζουλ συνεχίζει να "μάχεται". Γίνονται αναφορές για τη θεραπεία του Ζουλ, αυτή την ώρα η "μάχη" θα συνεχιστεί εδώ, στο Γιοκαΐτσι. Τα αντιμετωπίζουμε όλα βήμα βήμα.
Για ακόμα μια φορά θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή εκτίμηση μας για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνετε προς την οικογένεια μας σε αυτό το δύσκολο καιρό. Μας καθησυχάζει το ότι ο Ζουλ δέχεται την καλύτερη δυνατή περίθαλψη στο νοσοκομείο του Μίε και οι γιατροί βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το πανεπιστήμιο Λα Σαπιένζα της Ρώμης και τον καθηγητή Ζεράρ Σαϊγιάν, πρόεδρο της ιατρικής επιτροπής της FIA.
Θα δώσουμε νέα ενημέρωση όταν είναι ταιριαστό. Μέχρι τότε ευχαριστούμε όλους όσους έχουν τον Ζουλ στις σκέψεις και στις προσευχές τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια