FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑΝ ΕΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Ο HAMILTON


REUTERS/AHMED JADALLAH

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του (2008 η πρώτη) ο Λιούις Χάμιλτον αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1.

Την επομένη της νίκης του στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι, η οποία τού χάρισε τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα του στους οδηγούς της Φόρμουλα Ένα, ο Λιούις Χάμιλτονδήλωσε ότι είναι ήδη έτοιμος να δουλέψει «πολύ σκληρά», προκειμένου να επιστρέψει «πολύ δυνατός» την προσεχή σεζόν.
«Θέλουμε να είμαστε σε θέση να προσεγγίσουμε την επόμενη σεζόν (...) όντας όσο το δυνατόν πιο δυνατοί. Αυτός θα είναι προφανώς ο αντικειμενικός στόχος και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα επιστρέψουμε πολύ-πολύ δυνατοί την επόμενη χρονιά» δήλωσε ο 29χρονος Βρετανός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Άμπου Ντάμπι.
«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο εργοστάσιο και να ενσωματώσω όλες τις πληροφορίες που μπορώ, να δω τους τομείς στους οποίους μπορώ να βελτιωθώ (...) και να φροντίσω να βελτιωθώ. Και για το μονοθέσιο, θέλω να βεβαιωθώ ότι τα παιδιά έχουν όλες τις δυνατές πληροφορίες για να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση» πρόσθεσε.
Η Μερτσέντες κυριάρχησε στη φετινή σεζόν της Φόρμουλα Ένα, καθώς τα μονοθέσιά της πήραν 16 νίκες σε 19 αγώνες, με τον Χάμιλτον να επικρατεί 11 φορές και τον Νίκο Ρόσμπεργκ άλλες πέντε, και φαίνεται να βρίσκεται σε καλή θέση για να εδραιώσει την κυριαρχία της στο πρωτάθλημα.
Αυτό έχουν κάνει στο παρελθόν ο Μίκαελ Σουμάχερ με τη Φεράρι και ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Red Bull, κάτι που ελπίζει να πετύχει και ο Χάμιλτον. «Ο πρώτος τίτλος μου ήταν ένα εξαιρετικό συναίσθημα και απίστευτο για μένα. Το να είμαι μέρος αυτής της ομάδας είναι σίγουρα ένα αίσθημα που προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση» δήλωσε ο Βρετανός.
«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με αυτή την ομάδα, μια νεανική ομάδα που έχει εργαστεί τόσο σκληρά για να φτάσουμε εκεί, το να είμαι μέρος αυτής, είναι κάτι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο. Όντας σε ένα διαφορετικό στάδιο της ζωής μου, λίγο μεγαλύτερος, είναι ακόμη πιο ευχάριστο» συμπλήρωσε.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια