FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ...F1


Οι καλύτεροι διάλογοι στην Formula 1


-A+A
Το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2014 αποτελεί πλέον παρελθόν και το ESPN αποφάσισε να συγκεντρώσει τις καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν μέσω... ασυρμάτου στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι.
"Θα με αφήσει ο Perez να περάσω; Δώστε μου μια απάντηση! Και γιατί πήρα τη γ@@...η ποινή!;"
Ο Nico Hulkenberg πιθανότατα ξαφνιάστηκε στο άκουσμα της ποινής που έλαβε κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Έτσι εξηγείται η αντίδρασή του.
"- Τι στο καλό σημαίνει αυτό; Τι πρέπει να κάνω με τον ρυθμό;
- Απλά οδήγησε με τέρμα το γκάζι Nico".
Ένας... θυμωμένος Nico Rosberg τα βάζει με τον μηχανικό της Mercedes, Mike Ross, ενώ παλεύει να τα βγάλει πέρα με το μονοθέσιό του.
"Παιδιά, παρακαλώ μην πειράζετε το μονοθέσιό μου. Είμαι άνετα".
Ο Lewis Hamilton παρακαλεί την Mercedes να μην ασκεί πολύ πίεση στο μονοθέσιό του, για να μην αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα με τον ομόσταυλό του.
"Δεν κυνηγάω πλέον τον Massa".
Έχοντας εξασφαλίσει την δεύτερη θέση και μαζί με αυτήν και το πρωτάθλημα, ο Lewis Hamilton επέλεξε να μην κυνηγήσει τον Felipe Massa (σ.σ που ήταν σε κάποιο σημείο του αγώνα πρώτος) και να οδηγήσει κάπως συντηρητικά. Άλλαξε ωστόσο γνώμη όταν έμαθε ότι ο Nico Rosberg έχει τεθεί οριστικά εκτός μάχης εξαιτίας μιας σειράς προβλημάτων.
"Θέλω να πάω μέχρι το τέλος, παρακαλώ".
Παρά τα προβλήματα και την εντολή της Mercedes να αποσυρθεί στο γκαράζ, ο Nico Rosberg αποφάσισε να φτάσει μέχρι τη γραμμή του τερματισμού στο τελευταίο Grand Prix του πρωταθλήματος.
"Ό,τι και να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες, ήταν τιμή μου παιδιά".
O αγώνας του Άμπου Ντάμπι ήταν το 266ο και πιθανότατα το τελευταίο Grand Prix της καριέρας του Jenson Button.
"Lewis είσαι ένας πραγματικός θρύλος. Μπράβο φίλε".
Ο Prince Harry βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για να παρακολουθήσει από κοντά το Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι και να συγχαρεί τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή.
"Ναιιι! Παγκόσμιος Πρωταθλητής! Θεέ μου, δεν το πιστεύω!".
Έξι χρόνια είναι πολύς καιρός. Γι'αυτό και ο Hamilton ξέσπασε μετά από την 11η φετινή νίκη του και το 2ο πρωτάθλημα της καριέρας του μετά το 200


Πηγή: Οι καλύτεροι διάλογοι στην Formula 1 | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/180330/oi-kalyteroi-dialogoi-stin-formula-1#ixzz3KLGjD8Pf

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια