FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

H FORMULA 1 ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΑΒΑΝΟ Ο ΜΠΑΡΙ...

Μετά από ένα χρόνο έρευνας για τους λόγους που πέφτει η τηλεθέαση της F1, o Ecclestone δηλώνει πως η προσπάθεια να κερδηθεί η νέα γενιά μέσω των social media θα είναι χαμένος χρόνος.
Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Campaign Asia-Pacific, o Ecclestone δηλώνει ότι οι νέοι δεν έχουν αξία για την F1.
«Δεν με ενδιαφέρει το tweeting, το Facebook κι αυτές οι ανοησίες», λέει όταν τον ρωτούν για τα οικονομικά προβλήματα της F1 και τη μελλοντική κατεύθυνση του σπορ.
«Προσπάθησα να μάθω, αλλά όπως και να ’χει είμαι πολύ παλιομοδίτης. Δεν βρήκα καμία αξία σ’ αυτά. Και δεν ξέρω τι πραγματικά θέλει αυτή η λεγόμενη “νεότερη γενιά” του σήμερα. Τι θέλει;»
Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι δεν έχει αξία η προσέλκυση ενός νέου σε ηλικία κοινού, ο Ecclestone είπε: «Όταν έχεις μια φίρμα που θέλεις να παρουσιάσεις σε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, μπορώ να σου το κάνω εύκολα στην τηλεόραση.
«Τώρα μου λέτε ότι πρέπει να βρω ένα κανάλι να βάλω αυτόν τον 15άρη να δει Formula 1 επειδή κάποιος θέλει να του παρουσιάσει ένα νέο προϊόν; Δεν θα τον ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο.
«Οι νεαροί θα δούνε τη φίρμα Rolex, θα πάνε όμως να αγοράσουν ένα; Δεν έχουν τα λεφτά. Ή ο άλλος χορηγός μας, η UBS... αυτά τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται για τις τράπεζες. Δεν έχουν αρκετά λεφτά για να καταθέσουν στις γαμ... τις τράπεζες.
«Να τι πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί προσπαθούν να πλησιάσουν τη λεγόμενη “νέα γενιά”. Μήπως για να τουςπουλήσουν κάτι; Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά δεν έχουν καθόλου λεφτά.
«Προτιμώ να προσεγγίσω τον 70άρη που έχει πολλά λεφτά. Δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να προσεγγίσουμε αυτά τα παιδιά διότι δεν πρόκειται να αγοράσουν κανένα από τα προϊόντα εδώ. Και αν οι μάρκετερς στοχεύουν αυτό το κοινό, τότε μάλλον θα πρέπει να διαφημίζονται στο Disney»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια