FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Alain Prost: H Formula 1 ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ...

Alain Prost: H Formula 1 απογοητεύει τους οπαδούς της
Το πλήθος των κανονισμών και των περιορισμών αποτελεί μία από τις αιτίες που έχουν οδηγήσει στη μείωση του ενδιαφέροντος του κοινού για τη Formula 1, σύμφωνα με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Alen Prost 

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για το θέαμα που παρουσιάζει την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.
Μετά τους S. Vettel και B. Ecclestone ήταν η σειρά του πολύπειρου Alain Prost, να δηλώσει τις αντιρρήσεις του για τους νέους κανονισμούς της Formula 1.
"Η μεγαλύτερη πρόκληση αποτελεί ότι το κοινό θα πρέπει να κατανοήσει για πoιόν λόγο έγιναν οι αλλαγές. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι ότι ενώ βλέπουν μια μεγάλη αλλαγή δεν μπορούν να κατανοήσουν για ποιό λόγο προχωρήσαμε σε αυτή".
"Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει έντονη κριτική, ακόμα και από τους οδηγούς. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ασκείς κριτική. Βρίσκεσαι σε μια βάρκα και θα πρέπει να την κάνεις να δουλέψει".
"Αν κοιτάξει κανείς τα τελευταία δύο χρόνια, παρουσιάζεται πτώση στον αριθμό των θεατών, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι είναι λιγότεροι οι οπαδοί που προτιμούν τη σημερινή μορφή της Formula 1 από τη μορφή που είχε στο παρελθόν. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν έχουμε κερδίσει νέο κοινό".
"Γνωρίζοντας τη Formula 1 και έχοντας στη διάθεσή μου όλες αυτές της πληροφορίες, βρίσκω τους αγώνες αρκετά ενδιαφέροντες. Ωστόσο, αν δεν γνώριζα τη Formula 1 τόσο καλά και την παρακολουθούσα από την τηλεόραση, θα ήταν κάτι το οποίο θα μου άρεσε να βλέπω; Δεν είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό".

"Έχουμε πολλούς περιορισμούς και πολλούς κανονισμούς, πιθανώς το πήγαμε πολύ μακριά. Δεν υπάρχει το ρίσκο της στρατηγικής. Οφείλεις να αποδεχτείς τι πραγματικά συμβαίνει, όχι όμως και το γεγονός ότι όλα είναι πλέον προκαθορισμένα", δήλωσε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Alain Prost.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια