FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ταχύτερος την πρώτη ημέρα των δοκιμών στη Βαρκελώνη ο M. Chilton

Formula 1: Ταχύτερος την πρώτη ημέρα των δοκιμών στη Βαρκελώνη ο M. Chilton
O Max Chilton πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης, κατά τη διάρκεια των οποίων η Mercedes AMG Petronas πρόκειται να δοκιμάσει ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων με σκοπό να αυξήσει την ένταση του ήχου που παράγει ο V6 κινητήρας των 1,6 λίτρων  

Με τον Max Chilton και την ομάδα της Marussia στην κορυφή της κατάταξης έκλεισε η πρώτη ημέρα των δοκιμών που πραγματοποιούν οι ομάδες της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Βρετανός με τη super-soft γόμα των ελαστικών Pirreli κατάφερε να κλέψει την πρώτη θέση από τον Charles Pic και τη Lotus, αφήνοντας σχεδόν τρία δέκατα πίσω του τους συνήθεις πρωταγωνιστές του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.
Ο τρίτος καλύτερος χρόνος σημειώθηκε από τον L. Hamilton, ενώ μία ακόμη δύσκολη ημέρα είχε ο K. Raikkonen. Aρχικά ο Φιλανδός αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα της Ferrari, ενώ στη συνέχεια είχε και μία έξοδο που οδήγησε στην αντικατάσταση του δαπέδου της F14 T. Οι δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης συνεχίζονται σήμερα, με την ομάδα της Mercedes AMG Petronas να δοκιμάζει ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, με σκοπό να αυξήσει την ένταση του ήχου που παράγει ο V6 κινητήρας των 1,6 λίτρων.
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια