FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

F. Alonso: Η Mercedes βρίσκεται σε άλλη κλάση

F. Alonso: Η Mercedes βρίσκεται σε άλλη κλάση
O F. Alonso αναγνώρισε για πολλοστή φορά την υπεροχή της Mercedes, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι η Ferrari δεν έχει το περιθώριο να ξοδέψει μία ακόμη σεζόν, μένοντας μακριά από τους κορυφαίους συνδυασμούς του πρωταθλήματος  

Την άποψη ότι η Mercedes AMG Petronas βρίσκεται σε μια διαφορετική κατηγορία σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 εξέφρασε ο F. Alonso.

"Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι. Μας έριξαν γύρο στην Ισπανία, ήμασταν ένατοι και δέκατοι στο Μπαχρέιν, δεν βρισκόμαστε στην πρώτη σειρά του grid αλλά παραμένουμε τρίτοι στο παγκόσμια πρωτάθλημα".

"Εξαιρώντας τη Mercedes, η οποία αγωνίζεται σε μία διαφορετική κατηγορία, είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι. Δεν υπάρχει κάποιο βραβείο γι’ αυτό, απλώς δείχνει πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε, ανεξάρτητα από το τι έχουμε στα χέρια μας θα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε".

"Γνωρίζω ότι η διαφορά στην απόδοση και στη βαθμολογία είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο, η δουλεία μας αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσουμε να γίνου λίγο πιο ανταγωνιστικοί και να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα για τη Mercedes".

"Πρώτα απ’ όλα κερδίζοντας με αυτή τη διαφορά δεν πιέζουν το μονοθέσιο, δεν κάνουν λάθη, συνεπώς ο πρώτος στόχος για εμάς δεν είναι να κερδίσουμε αλλά να μην τερματίζουμε πίσω τους με διαφορά ενός λεπτού, κάνοντας τα πράγματα περισσότερο σύνθετα γι’ αυτούς", δήλωσε ο F. Alonso αναγνωρίζοντας ότι η Ferrari δεν έχει το περιθώριο να ξοδέψει μία ακόμα αγωνιστική σεζόν.
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια