FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Champions League, Formula 1 και Roland Garros!

Τις προηγούμενες ημέρες ενημερωθήκατε εγκύρως και εγκαίρως από τη στήλη για τα πλάνα των ΝΕΡΙΤ και Nova αναφορικά με τη μετάδοση του αυριανού τελικού του Champions League.
Το ματς ξεκινά στις 21:45 και μεταδίδεται και από τα δύο κανάλια, ΝΕΡΙΤ και Novasports 1, και στις high definition «εκδόσεις» τους.
 Για το Novasports 1 περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και σχολιάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης ενώ στο pre game (20:00) σε παρουσίαση Ηλία Βλάχου θα φιλοξενηθούν οι Αντώνης Νικοπολίδης και Άκης Ζήκος.
 Για τη ΝΕΡΙΤ περιγράφουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος ενώ καλεσμένοι στο pre game (20:00) σε παρουσίαση Ιωσήφ Νικολάου θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
Τηλεθέαση
650.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο από τη ΝΕΡΙΤ χθες τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, με μέση τηλεθέαση 6% και αντίστοιχο μερίδιο 14,1%. Το δεύτερο ματς, με γηπεδούχο αυτή τη φορά τον Ολυμπιακό, μεταφέρεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την προσεχή Δευτέρα 26 Μαΐου στις 19:45. Και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου.
Roland Garros στο Eurosport
Το μεγαλύτερο γαλλικό open θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Eurosport οι φίλοι του τένις από την Κυριακή 25 Μαΐου, Το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς θα φιλοξενείται καθημερινά σε Eurosport και Eurosport 2 και Eurosport Player με πολλές έξτρα παροχές στους τηλεθεατές. Θέση στο πρόγραμμα θα έχουν η καθιερωμένη καθημερινή ζωντανή εκπομπή «Game, Set & Mats» με τον Ματς Βιλάντερ και την Άναμπελ Κροφτ, οι ενότητες από το στούντιο του Eurosport στο Παρίσι αλλά και για πρώτη φορά η κάμερα του Eurosport σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων. Παρούσα θα είναι και η Μπάρμπαρα Σετ με τις ιδιαίτερες συνεντεύξεις της, οι οποίες θα προβάλλονται ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πιο ακριβό από σήμερα το «Φως»
Ποια αθλητική εφημερίδα μέχρι χθες είχε τιμή αγοράς 1,20 ευρώ αλλά από σήμερα πωλείται 1,30; Το ιστορικό «Φως των Σπορ», που έκανε και πρωτοσέλιδο χτύπημα τη συγκεκριμένη είδηση. Σημεία των καιρών (και ουχί του πλεονάσματος).
«Από σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου 2003 η εφημερίδα μας θα πωλείται ΕΝΑ ΕΥΡΩ και 30 ΛΕΠΤΑ, όπως άλλωστε πωλούνται, από καιρό, όλες οι άλλες αθλητικές εφημερίδες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι φίλοι αναγνώστες μας θα κατανοήσουν την αναγκαιότητα της μικρής αυτής αναπροσαρμογής των 10 λεπτών και θα συνεχίσουν να στηρίζουν το “ΦΩΣ” ως μοναδικοί και αποκλειστικοί “χρηματοδότες” και “χορηγοί” του, με την ίδια (εδώ και δεκαετίες) συνέπεια και αγάπη, χάρη στις οποίες καθιερώθηκε και παραμένει η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της χώρας» ανέφερε η δημοσίευση.
Τα… φώτα στο Μονακό
Οι πιλότοι ανεβάζουν ταχύτητα και ξεκινούν για το πιο κοσμοπολίτικο πρωτάθλημα της σύγχρονης εποχής, στην Κυανή Ακτή και το Μόντε Κάρλο. Με τα φώτα όλου του πλανήτη στραμμένα σε μία από τις ιστορικές πίστες της F1, στο Μονακό, την Κυριακή, 25 Μαΐου ομάδες, μηχανικοί και πιλότοι ετοιμάζονται για έναν αγώνα που, όπως κάθε χρόνο, κόβει την ανάσα. Σε μια διαδρομή που έχει αλλάξει ελάχιστα από το 1950 και το πρώτο Grand Prix, με εξαίρεση τη διαμόρφωση του σικέιν μετά την έξοδο του τούνελ που έχει διαφοροποιηθεί σήμερα, οι ανατροπές θα είναι πολλές και το θέαμα εντυπωσιακό.
Το Grand Prix του Μονακό μεταδίδεται απευθείας από ALPHA και OTE Sport 1HD, στις 15:00.
Για τον έκτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά τα ελεύθερα δοκιμαστικά και τη μάχη της pole position στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου 24 Μαΐου (11.50 & 14.50, OTE Sport 1HD). Την Κυριακή 25 Μαΐου, από τις 13.45 στην εκπομπή «Grand Prix», θα προβληθούν όλα τα τελευταία νέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού από Formula 1, Moto GP και WRC. Στις 14:45, πάντα στο OTE Sport 1HD, μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, τη μετάδοση του αγώνα από τους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό.
Στις 14:00 ξεκινά στον ALPHA το «F1 Countdown» με την εκπομπή να κάνει ιστορική αναδρομή-αφιέρωμα και να θυμάται την εξωπραγματική προσπάθεια του Άιρτον Σένα το 1988. Στην ενότητα του αυτοκινήτου, ο οδηγός αγώνων Σταμάτης Κατσίμης καταθέτει την άποψή του για το Subaru BRZ. Στην παρουσίαση θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στο σχολιασμό θα βρίσκονται οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.
Με καλεσμένο Παπαθεοδώρου
Στη σαββατιάτικη μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (14:30 – 15:30) καλεσμένος είναι ο προπονητής της μεγάλης έκπληξης της Α1, της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Επίσης, θα προβληθεί ρεπορτάζ και... τρίτο ημίχρονο από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού κι εντυπωσιακές φάσεις από το ΝΒΑ. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης επισκέφτηκε το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Και μίλησε στη κάμερα του ΑΡΤ για τον παλιό του συμπαίκτη, Ρέι Αλεν, και για τον παλιό του αντίπαλο, Τιμ Ντάνκαν. Συν… τρομερό ρετρό με Ολυμπιακό και Πανιώνιο.
60 συμμετοχές για το πινγκ πονγκ
Τις 60 έφτασαν οι δηλώσεις συμμετοχής δέκα ημέρες πριν από το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Το ετήσιο τουρνουά διοργανώνεται για 4η σερί χρονιά από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και προσκαλεί όλους τους ανθρώπους από τον χώρο των media να ψυχαγωγηθούν ευχάριστα για λίγες ώρες με τη μικρή ρακέτα και να γνωρίσουν καλύτερα το δημοφιλές άθλημα. Τόπος διεξαγωγής είναι και φέτος η ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Μία αλλαγή των τελευταίων ωρών είναι ότι το τουρνουά θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά το Σάββατο 31 Μαΐου και να μην πιάσει και την προγραμματισμένη δεύτερη ημέρα της 1ης Ιουνίου εάν οι τελικοί των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ανδρών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού φτάσουν σε τέταρτο αγώνα.
Το «Traction» πάει… Μύκονο
Αισίως άλλη μια τηλεοπτική χρονιά φτάνει στο τέλος της για το «Traction». Ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του, όπως κάθε χρόνο, βρίσκουν ένα διαφορετικό τρόπο να ευχηθούν καλό καλοκαίρι στους φίλους της εκπομπής. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ταξίδι με πλοίο στην πανέμορφη Μύκονο που διαθέτει και άγνωστες πλευρές. Κάποιοι από τους συντάκτες της εκπομπής επέλεξαν τη γνωστή και κοσμική πλευρά της. Κάποιοι άλλοι περιπλανήθηκαν σε σημεία του νησιού που λίγοι γνωρίζουν. Σκοπός τους να «επιθεωρήσουν» την ετοιμότητα του νησιού για τη τουριστική σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια