FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το γερμανικό πρωτάθλημα ADAC GT-Masters είναι ένας από τους κορυφαίους θεσμούς αγώνων αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Αποτελείται από 7 αγωνιστικές συναντήσεις και διεξάγεται κυρίως σε πίστες στην Γερμανία. Εντυπωσιακά και πολύ δυνατά αυτοκίνητα πρωταγωνιστούν με κορυφαίους οδηγούς προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε χιλιάδες θεατές που δίνουν κάθε φορά βροντερό παρών. 



Η Porsche με την οποία συμμετέχει ο Αντώνης Βόσσος σε αγώνες του εξωτερικού...
Έμπειρος οδηγόςCorvette, Audi, Porsche, Mercedes, BMW με αγωνιστικές περιβολές και άφθονα άλογα παίρνουν θέση στο grid και ξεχύνονται στη... μάχη. Μαζί τους και ένας οδηγός που τρέχει με την γαλανόλευκη και τον οποίο έχουμε δει στο παρελθόν να συμμετέχει σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς θεσμούς, πάντοτε με την ελληνική σημαία. Ο λόγος για τον Αντώνη Βόσσο, ο οποίος έχει στην κατοχή του μία Porsche 911 GT3 και όπως φαίνεται τρέχει με στόχο την καλύτερη δυνατή θέση στο βάθρο. Ο συμπατριώτης μας βαθμολογείται για την κατηγορία ADAC GT-Masters Gentleman και μέχρι στιγμής, μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ομόσταυλό του, τον Ολλανδό Βόλφ Νάθαν.




Η καρτέλα του Έλληνα αθλητή στο ADAC GT Masters 2014...

Ανέβηκε στο βάθροΣτον τελευταίο αγώνα που πραγαμτοποιήθηκε στις 10-11 Μαΐου στην ιστορική πίστα του Ζάντβουρτ έξω από το Άμστερνταμ, ο Αντώνης Βόσσος κατάφερε να κατακτήσει μία 3η και μία 4η θέση στην κατηγορία του. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο διπλός αγώνας διεξήχθη με βροχή που όπως φάνηκε δεν εμπόδισε τον Έλληνα οδηγό να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.



Φωτογραφία από τον τελευταίο βρόχινο αγώνα όπου ο Βόσσος τερμάτισε στην 3η και 4η θέση της κατηγορίας του...

Οδηγοί από WRC και F1

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει ο επόμενος γύρος που είναι προγραμματισμένος  για το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαΐου στο Λάουζιτσρινγκ της Γερμανίας. Σε αυτό τον αγώνα θα συμμετέχει, μαζί με τον Έλληνα πιλότο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι (WRC) Σεμπαστιάν Οζιέ με Audi R8 αλλά και ο πρώην πιλότος της Formula 1 Ζαιμέ Αλγκουερσουαρί με Mercedes SLS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια