FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στους επόμενους δύο αγώνες ο αναβαθμισμένος κινητήρας της Renault

Formula 1: Στους επόμενους δύο αγώνες ο αναβαθμισμένος κινητήρας της Renault
H αναβάθμιση του λογισμικού στο κινητήριο σύνολο της Renault πρόκειται να οδηγήσει στην καλύτερη διαχείριση των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και συνεπώς στη βελτίωση της απόδοσής του  

Σε έναν από τους επόμενους δύο αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, η Red Bull θα έχει στη διάθεσή της ένα αναβαθμισμένο κινητήριο σύνολο, γεγονός που ίσως αποδειχθεί αρκετό ώστε η αυστριακή ομάδα να καλύψει την απόσταση που τη χωρίζει σήμερα από την Mercedes AMG Petronas.
Η υπόσχεση για έναν αποδοτικότερο κινητήρα ήρθε δια στόματος Remi Taffin, επικεφαλής των δοκιμών που πραγματοποιεί η Renault.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γάλλος, η επανάσταση θα έρθει από την αναβάθμιση του λογισμικού, που με τη σειρά της θα επιτρέψει την καλύτερη διαχείριση των συστημάτων ανάκτησης ενέργειας με τα οποία εφοδιάζονται τα νέα μονοθέσια της Formula 1.

Να υπενθυμίσουμε ότι το επόμενο grand prix θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στην πίστα της Βαρκελώνης, ενώ η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί στις 25 του ίδιου μήνα στο κοσμοπολίτικό Μονακό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια