FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ ΤΟΥ HAMILTON ME TON ROSBERG


REUTERS/MAX ROSSI

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ (δ) και ο Λιούις Χάμιλτον (α) (φωτ. αρχείου).

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ αναμένει ότι η... ταραχώδης σχέση του με τον Λιούις Χάμιλτον θα βελτιωθεί, παρά το χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο οδηγών της Μερτσέντες μετά το κυριακάτικο γκραν πρι του Μονακό.Ο Γερμανός πήρε τη νίκη και την πρωτοπορία στη βαθμολογία των οδηγών από τον Βρετανό, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο «ομόσταυλός» του είχε χρησιμοποιήσει δόλιες τακτικές για να εξασφαλίσει την "pole position" στα επίσημα δοκιμαστικά του Σαββάτου.Πριν από την προχθεσινή επικράτηση του Ρόσμπεργκ, η οποία ήταν η δεύτερη φετινή (μετά την πρεμιέρα της σεζόν στην Αυστραλία) και η οποία τον ανέβασε στους 122 βαθμούς, έναντι 118 του Χάμιλτον, ο τελευταίος είχε τέσσερις σερί νίκες.
Ο Ρόσμπεργκ επισκέφθηκε σήμερα την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας, η οποία πραγματοποιεί μίνι προετοιμασία στην Ιταλία ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και δήλωσε ότι τέτοιες διαμάχες ανάμεσα σε οδηγούς της ίδιας ομάδας δεν είναι κάτι καινούριο.
«Στο άθλημά μας μπορούμε να έχουμε επιτυχίες μόνο ως ομάδα» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο 28χρονος οδηγός και πρόσθεσε: «Τίποτα δεν μπορεί να συμβεί από μόνο του. Καταβάλλω προσπάθεια για την ομαδική δουλειά και την ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα εσωτερικά αυτή τη στιγμή. Όμως, αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν, καθώς και στο άθλημά μας».
Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι της Μερτσέντες έχουν προειδοποιήσει τους δύο οδηγούς ότι δεν πρέπει να ξεπεράσουν τα όρια στην αυξανόμενης έντασης «μονομαχία» τους για τον τίτλο των οδηγών στη Φόρμουλα Ένα, την ώρα που η ομάδα έχει πανηγυρίσει έξι νίκες στα ισάριθμα γκραν πρι που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής για το 2014.
«Συζητάμε τα θέματα και ήδη τα έχουμε συζητήσει και τα πράγματα θα ξαναγίνουν καλύτερα και θα ξεχαστούν» κατέληξε ο Ρόσμπεργκ, ο οποίος γνωρίζει τον Χάμιλτον από την εφηβεία τους, όταν ήταν «ομόσταυλοι» σε αγώνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια